Конфлікт і ніж у спину: повідомили деталі «дворових розбірок» у Луцьку

Конфлікт і ніж у спину: повідомили деталі «дворових розбірок» у Луцьку
Повідомили деталі інциденту, який трапився у Луцьку на вулиці Федорова. Під час перепалки підліток наніс ножове поранення 21-річному хлопцеві.

Інцидент трапився у п'ятницю близько 19 години. Про це у коментарі ІА "Конкурент" повідомила інспекторка Нацполіції області Марина Балдич.

"Розпочато кримінальне провадження за ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Зловмисника, який наніс ножове поранення 21-річному хлопцю, затримали в порядку статті 208 Кримінального процесувального кодексу України. Йому – 15 років. Вирішується питання про оголошення підлітку про підозру у вчиненні кримінального правопорушення. Досудове розслідування триває", – зазначили в поліції.

Потерпілий зараз знаходиться у лікарні.

Нагадаємо: як стало відомо, компанія підлітків на орендованій квартирі влаштувала гуляння. Пізніше у дворі біля під’їзду зав’язався конфлікт, внаслідок якого одному з учасників встромили ножа у спину.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А хто батьки цього недоношеного виродка? Розслідуйте, шановні журналісти, і розкажіть усій Україні.
Відповісти
Підтримую Митю. Треба розказати, в яких умлвах ріс цей покидьок. Тоді матеріал матиме соціальне звучання. А так ніби перднув у воду.
Відповісти
90...повертаються? 15 років тюрми без розмов, це соціальнонебезпечна особа. В спину, без сумнівів і вагань, це підло, це вже не перевиховати, тільки ізоляція від нормальних людей подалі.
Відповісти
Останні новини
Конфлікт і ніж у спину: повідомили деталі «дворових розбірок» у Луцьку
05 червень, 2021, 16:01