Як вибрати компанію для демонтажних робіт*

Як вибрати компанію для демонтажних робіт*
Не робіть помилки, вважаючи, ніби демонтаж будівель і інших архітектурних споруд - просте завдання, з якою можуть впоратися непідготовлені, що не мають професійних знань і досвіду, люди. Теперішня вигода, отримана від укладення контракту з фірмою, що не розташовує необхідним для знесення будинків обладнанням і використовує некваліфіковану робочу силу, обернеться серйозними фінансовими втратами.

Тільки знаючи, як правильно вибрати компанію для демонтажних робіт, ви досягнете бажаних результатів.

Складові успіху


• Гарно оформлений сайт - це обличчя компанії. Але не обмежуйтеся ознайомленням з представленою на ньому інформацією. Перш ніж укладати договір з підрядником, якому ви маєте намір довірити знесення будівель, бажано вивчити:

Рівень технічної оснащеності підприємства. Довіру заслуговують фірми, що регулярно поповнюють свій парк сучасним і справним устаткуванням. У наявності повинні бути спецтехніка, засоби механізації, солідний арсенал ручного інструменту, транспорт для вивезення демонтованих конструкцій і відходів.

• Репутацію ділового партнера. Для отримання об'єктивної картини рекомендується не тільки прочитати відгуки, залишені в мережі, але й ознайомитися з об'єктами, де виконавець вже проводив демонтаж будівель. Заодно варто поспілкуватися з клієнтами, які вже користувалися послугами компанії.

• Дозвільні документи, на основі яких фірма здійснює свою діяльність. У наявності повинні бути всі необхідні допуски і сертифікати, зареєстровані в контролюючих органах.
Знесення будинку - це не хаотичне обвалення стін і перекриттів, а ретельно спланований процес.

Послідовність дій


Сумлінний виконавець діє в строго певній послідовності. Він повинен:

• Оцінити технічний стан споруди.
• Відключити об'єкт від енергетичних мереж та інженерних комунікацій.
• Демонтувати встановлене в приміщеннях обладнання (якщо таке є).
• Розібрати підлоги, вікна, двері, елементи оздоблення.


Тільки після цього можна приступати безпосередньо до демонтажу стін і перекриттів. У будь-якому випадку роботи проводяться не на око, а за заздалегідь розробленим і затвердженим планом.

Розумні ціни


В договорі, що укладається, обов'язково обумовлюються строки закінчення робіт, які залежать від розмірів споруди і матеріалів, з яких вона зведена. Незважаючи на те, що в 2021 році ціни на знесення будівель зросли, вони повинні залишатися в розумних межах. Однак не варто гнатися за надмірною дешевизною. Занадто занижені, в порівнянні з ринковими, розцінки - привід для занепокоєння та виникнення обгрунтованих сумнівів у компетентності фірми, що займається демонтажем об'єктів різного призначення.

Кращі серед рівних


Ключовим вимогам відповідає група компаній «Демонтажбуддор». У нашому розпорядженні є:

• Надійна і ефективна спецтехніка.
• Штат досвідчених та сумлінних працівників.
• Повний пакет дозвільних документів.

Ми знаємо, як впоратися з завданнями різного ступеня складності, пропонуємо клієнтам вигідні умови і дорожимо своєю репутацією.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.