Топ 5 кращих косметичних олій для зволоження шкіри

Топ 5 кращих косметичних олій для зволоження шкіри
Влітку для зволоження і живлення сухої шкіри обличчя та тіла краще використовувати косметичні олії, оскільки кремові засоби мають високий індекс комедогенності. У новий топ найкращих косметичних олій з тривалим зволожуючим ефектом увійшли продукти європейських марок, які розробляють формули засобів у співпраці з фахівцями із різних галузей догляду за шкірою: дерматологами, косметологами, фармацевтами.

Якщо шкіра схильна до висипань, закупорювання пор, варто обирати продукти з натуральним складом для її очищення та насичення вологою. Кунжутна, оливкова, абрикосова олії не тільки інтенсивно зволожують дерму, а й заспокоюють, пом’якшують її, ефективно усувають подразнення.

В інтернет-магазині МЕЙКАП представлена продукція відомих світових виробників косметики. На сторінці: makeup.com.ua/categorys/161551/ можна вибрати олії з клінічно підтвердженою ефективністю: для масажу, зняття макіяжу та щоденного догляду за шкірою.

П’ять кращих косметичних олій цього літа



Спекотна погода виснажує шкіру і вона втрачає частину головних своїх властивостей та вже не може повноцінно справлятися із захистом організму від механічних і хімічних чинників, ультрафіолетового випромінювання, проникнення мікробів. Щоб швидко відновити її бар’єрні характеристики, для догляду варто використовувати олії (після консультацій із дерматологом).

Не треба забувати і про гігієну, оскільки забруднення також призводять до порушення функцій. Ретельне очищення покрову від шкірного сала (виділяється сальними залозами), пилу, рогових лусочок, попереджає запальні процеси.

Отже, п’ятірка лідерів:

• La Roche-Posay Lipikar Cleansing Oil AP+ – використовується під час водних процедур, підходить для дітей та дорослих, не містить мильних добавок, спирту і парабенів. Засіб ефективний для очищення сухої, дуже сухої та схильної до атопічного дерматиту шкіри. У складі – олія дерева ши та унікальний інгредієнт: Aqua Posae Filiformis з лізатом бактерій Vitreoscilla Filiformis, вирощеним в термальній воді La Roche-Posay.

• Garnier Bio Lavandin – інтенсивно зволожує дерму обличчя, шиї та зони декольте, тонізує, відновлює її. Виготовлена на основі органічної олії лаванди із додаванням жожоба, оливи, вирощених без пестицидів. Є сертифікація ECOCERT. Виробник інформує, що використання крему після процедури із цим продуктом необов’язкове, оскільки епідерміс отримує вологу, вітаміни у потрібному обсязі.

• EZR Clean Beauty Skin Perfection Face Oil – продукт розробила команда нового амбіційного бренду з України. Засіб має омолоджуючий ефект, прискорює оновлення клітин, усуває відчуття сухості, жирності, не містить небезпечних, токсичних компонентів.

• Rougj + Pure Argan Oil – арганова олія добре тонізує шкіру, надає їй здорового кольору, прибирає недосконалості і інтенсивно зволожує. Можна використовувати для тіла, обличчя, волосся. У складі лляна, мигдальна, оливкова олії, сік листя алое.

• Avene Body Huile de Soin – ця олія для тіла відрізняється легкою текстурою, яка дозволяє засобу швидко вбиратися. Максимально дарує відчуття зволоження, перешкоджає появі зморшок, прибирає запалення і дарує здоровий колір обличчя.

Якщо шкіра суха не тільки влітку, потрібно переглянути раціон харчування, питний режим, пройти огляд щодо захворювань, які можуть впливати на якість дерми.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Топ 5 кращих косметичних олій для зволоження шкіри
09 липень, 2021, 20:55