Збираємо чадо в дитсадок: що знадобиться малюку?

Збираємо чадо в дитсадок: що знадобиться малюку?
Дитячий садок – це місце, де малята спілкуються між собою, граються та активно розвиваються під дбайливим керівництвом вихователів. Щоб перебування у садочку було комфортним для вашого сина чи доньки, необхідно придбати все необхідне. В онлайн-магазині "Чадо" можна купити всі потрібні дитячі товари Chadoshop, не затрачаючи час на пошуки у звичайному магазині. В цій статті мова йтиме про те, як не розгубитись серед усього різноманіття приладь та аксесуарів і обрати все те, без чого дійсно не обійтись.

Гігієна – перш за все: індивідуальний комплект для вашої дитини


З гігієнічних засобів потрібні:

• Гребінець (із пластику чи полірованої деревини);
• Вологі та сухі серветки;
• Невеликий рушник (найкраще – з мікрофібри).

Якщо в садочку немає диспенсера для рідкого мила, можна видавати малюку одноразові мильця для особистого користування. Якщо ви хвилюєтесь за безпеку здоров’я дитини, додатково можна покласти в рюкзачок дезінфікуючий спрей для рук – але лише тоді, коли син чи донька уже розуміють правила його використання.

Дитячі товари для творчості: малювання, аплікацій, ліплення


Творчі заняття сприяють розвитку дрібної моторики, пізнання світу та креативного мислення, тому дуже важливі. Щоб придбати матеріали для рукоділля в дитсадку, необхідно звертатись у дитячий магазин − «дорослий» товар навряд чи зацікавить маленького любителя всього яскравого та цікавого. Отже, у стандартний список входять:

• Олівці (кольорові й прості), ластики та стругачка;
• Фарби (акварель і гуаш), палітра, пензлики та стакан-непроливайка;
• Воскові та звичайні кольорові крейди;
• Альбоми для малювання;
• Кольоровий папір та картон;
• Ножиці з безпечними лезами;
• Клей ПВА та клей-олівець;
• Пластилін, глина для ліплення, стеки та дошки.

Якщо в садочку вивчаються інші творчі техніки, цей перелік може доповнюватись.


Перша канцелярія: для освоєння письма


З канцтоварів обов’язково потрібні кулькові ручки зі стрижнями, які пишуть синім кольором. Гелеві моделі небажані, оскільки гелева паста може розмазуватись по аркушах і забруднювати руки своєму маленькому власникові. У більшості закладів навчання письму відбувається з застосуванням прописів та робочих зошитів на друкованій основі, тому, чи треба купувати звичайні зошити, слід запитати у вихователя. Як правило, перехід на звичайні чисті зошити відбувається вже тоді, коли дитина навчилась писати слова та невеликі речення.

Організація простору: рюкзак, пенал та папка


Рюкзак для дошкільнят вирізняється ортопедичною конструкцією, малою вагою, великою кількістю відділень і ергономічністю – щоб дитині було комфортно самостійно вдягати та знімати рюкзак, відкривати та закривати відділи. Для зберігання всього приладдя потрібна також папка-органайзер і пенал. Дизайн обирається з урахуванням смаків дитини – так малюк буде більш вмотивованим підтримувати порядок серед усього приладдя, і в цілому, відвідувати садочок. Оптимально вибрати для покупок саме інтернет-магазин дитячих товарів. Тривалі пошуки втомлюють як батьків, так і чад, а, сидячи вдома за комп’ютером, визначитись з підбором і заказати все, що треба, набагато простіше, зручніше та приємніше.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.