У Луцьку знову пограбували «Візор»?

У Луцьку знову пограбували «Візор»?
В ніч на 25 серпня невідомі зловмисники обікрали фірму «Візор», - повідомляють ЗМІ.

«Інтернет пропав о 21:38 (24 серпня, - ред.). Також згодом я помітив, що поблизу офісу «Візора» зібралося чимало правоохоронців та представників охоронної фірми», - пишуть Волинські новини з посиланням на клієнта «Візора» Олександра.

Нагадаємо, що «Візор» спеціалізується на обслуговуванні корпоративних клієнтів, фірм і приватних осіб, а кільканадцять днів тому через крадіжку обладнання фірми не було інтернету не лише в клієнтів фірми, але й не працював сайт міськради та система GPS-моніторингу рух маршруток.

Через проблеми з обладнанням на День міста знову не працював сайт міської ради.

Сайт провайдера у першій половині дня, 25 серпня, не відкривався, а замість викликів при дзвінках на стаціонарний телефон фірми, жіночий голос повторював: «Інтертелеком: на жаль, зараз абонент не може прийняти ваш дзвінок».

На 17:30 25 серпня сайт «Візора» запрацював, користувачі отримали доступ до мережі. Проте, усі номери телефону, за якими можна було б дізнатися хоча б якусь інформацію про нічний «інцидент» - не відповідають.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Как то не верится, что их обокрали, думаю снова сами себя, у них же долгов дофина.
Відповісти
Це стиль самої некчемної фірмочки "Візор". Навіть Остап Бендер поруч із Степаном Чухрійом виглядає немовлям.
Відповісти
Нащо ви таке пишете? "На 17:30 25 серпня сайт «Візора» запрацював, користувачі отримали доступ до мережі". Хто отримав 25 серпня доступ до мережі? Де ви таке бачили? Це ж неправда.
Лише сьогодні 28 серпня Інтернет з'явився після обіду, і то не у всіх. Так що не потрібно обманювати.
Відповісти
Цікаво, як це Інтернет міг з'явитися 25 серпня о 17.30, якщо лише ввечері 24 вкрали обладнання. Так швидко його доставили з Києва, та ще й у вихідний день.
А ще цікаво, які це саме користувачі отримали доступ до Інтернету, коли його ні в кого не було, і немає до сьогоднішнього дня?
Не брешіть.
Відповісти
Сьогодні 2 вересня і від 25 серпня ніякого інтернету не має. Люди втікайте з того Візора, невідомо коли він там буде, одна брехня по телефону якщо повезе дозвонитися.
Відповісти
По пр. Грушевського інтернету ще немає.
Відповісти
Люди, ось що я вам скажу. Приїхала до батьків в понеділок (26.08). Інтернету не було. Вирішили чекати робочого дня. У вівторок (27.09) інтернет ненадовго з’явився, але потім знову зник. Що то було - не знаю. Я працюю віддалено, тому зв’язок мені вкрай потрібен. Поки інтернет був, встигла отримати від шефа гнівні листи про затримку роботи. Близько години другої чи третьої зв’язок пропав безповоротно. На всі наші звернення телефоном (коли вдавалося додзвонитися) "перелякана" дівчина розповідала, як сильно їх пограбували і що все буде поладнано "до кінця тижня". Останнього понеділка (16.09) нам навіть пообіцяли прислати майстра. Очевидно, він не з’явився. Місяць користувалися мобільним інтернетом. Тепер очікуємо нарешті іншого провайдера. Ідіотизм в тому, що нашу вулицю ніхто не обслуговує!
На мою думку, потрібен колективний судовий позов.
Відповісти
Останні новини
У Луцьку знову пограбували «Візор»?
26 серпень, 2013, 07:23