Зеленського просять заборонити концерти російських артистів в Україні

Зеленського просять заборонити концерти російських артистів в Україні
Електронна петиція із проханням повністю заборонити концертну діяльність артистів з Росії на сайті президента набрала необхідні для розгляду 25 тисяч голосів.

Петиція була зареєстрована 21-го вересня і вже набрала 25 172 голоси, повідомляє Українська Правда з посиланням на сайт президента.

“Музика і інші види мистецтва від агресора не можуть бути поза політикою під час війни. Оскільки вони є продовженням війни іншими методами – методами зацікавлення українців культурою агресора, від зброї якого загинули тисячі українців та зазнали поневірянь мільйони вимушених переселенців”, – заявив автор звернення, телеведучий та продюсер Ігор Кондратюк.

На переконання Кондратюка, артисти з країни-агресора, які промовчали і тим самим підтримали окупацію Криму та розв’язання Росією війни на Донбасі, своїм мовчанням “теж несуть відповідальність за агресивні дії Росії”.

Телеведучий пропонує пускати до України лише тих російських представників культури, які публічно виступили проти російської агресії.

Тепер петицію має розглянути президент Володимир Зеленський.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І чому ж так виходить, що україномовний музикальний контент, не дивлячись на те що завдяки квотам ллється з кожної праски, нікому не цікавий, а російськомовний, не дивлячись на заборони, викликає шалений ажіотаж? А тому, що оці ваші петиції, заборони і квоти викликають зворотній від очікуваного ефект. Що доступно то не цікаво і "запретный плод сладок".
Відповісти
Свого часу шоу кондрата у Москві послали нах, то тепер гаденько мстить.
Відповісти
мохнатік в росії виступав - і нічого
Відповісти
Останні новини
У Польщі померла українка
12 жовтень, 2021, 05:48
Зеленського просять заборонити концерти російських артистів в Україні
12 жовтень, 2021, 04:20