На Волині працівниця поліції вчинила ДТП

На Волині працівниця поліції вчинила ДТП
Ковельський міськрайонний суд днями прийняв постанову за фактом дорожньо-транспортної пригоди, яку вчинила інспекторка Управління патрульної поліції у Волинській області Марія Грицик.

Про це пише Ковельмедіа.

Згідно із матеріалами справи, 20 серпня 2020 року о 20:23 на 384 кілометрі автодороги міжнародного значення М-07 Київ-Ковель-Ягодин вона керувала службовим автомобілем, але не врахувала дорожньої обстановки, не дотрималась безпечної дистанції та допустила зіткнення із вантажівкою «ГАЗ», яка рухалася попереду.

Внаслідок зіткнення транспортні засоби отримали пошкодження з матеріальними збитками.

За порушення Правил дорожнього руху України на Марію Грицик було складено протокол про адміністративне правопорушення, передбачене ст. 124 КУпАП.

Справа у суді була зареєстрована 5 листопада 2020 року і призначалася до розгляду тринадцять разів.

"В судове засідання по розгляду даної справи, особа, яка притягається до адміністративної відповідальності Грицик М.В. не з’явилась, однак попередньо подала до суду заяву про розгляд справи у її відсутності. Крім цього, відповідно до вказаної заяви, просила провадження у справі закрити у зв’язку із закінченням строку накладення стягнення. Згідно протоколу про адміністративне правопорушення, своєї вини у вчиненні адміністративного правопорушення не визнає", – йдеться у постанові суду від 2 листопада 2021 року.

Суддя Ковельського міськрайонного Петро Бойчук постановив визнати Марію Грицик винною, але звільнив її від відповідальності в зв’язку із закінченням строку накладення адміністративного стягнення.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Поліцаям все все можна і дтп скоювати і дтп не реєструвати . При тій старій міліції такої безкарності не було .Можливо тому,що в міліції не підлітки служили і хоть трішки совість мали .
Відповісти
Слава ментам!!! А платника податків сил і натхнення працювати і заробити на нові машини для Марії Грицик і остальної поліцейської гопкомпанії!!!!
Відповісти
Та це не остання ДТП з її участю. 12 березня цього року вона була "героїнею" ДТП у Ковелі на вулиці Варшавській.Тоді перебувала "підшофе" за кермом чужого авто і спричинила ДТП, у якому постраждало дві машини.Але,дякуючи своїм колегам-поліціянтам,які підтасували факти цієї ДТП, винним зробили людину, яка
і близько не була за кермом.Та це не помішало їй справно отримувати на чужу банківську картку страховку і роздавати хабарі за те, щоб не виявилася правда.
Відповісти