Лучанину Андрію Вронському гроші на лікування збирають навіть в США

Лучанину Андрію Вронському гроші на лікування збирають навіть в США
Оксана Красуля, яка мешкає в Лос-Анжелесі, відкрила рахунок PayPal, куди громадяни США можуть скидати гроші на лікування Андрія Вронського.

Нагадаємо, юнак травмувався під час відпочинку під час купання, 8 серпня, на ставку у селі Струмівка. Нещодавно Андрій Вронський переніс складну операцію, - пише Слово Волині.

Хоча вона пройшла успішно, стан хлопця все ще важкий і лікарі кажуть, що розслаблятися ще рано. На лікування, як і раніше, потрібні чималі кошти.

Багато людей, дізнавшись про трагедію із ЗМІ, уже допомогли сім’ї Вронських.

А подруга мами юнака Оксана Красуля, яка мешкає в Лос-Анжелесі, відкрила рахунок PayPal, куди громадяни США можуть скидати гроші.

«Я продовжую збирати кошти на реабілітацію Андрія і закликаю усіх підтримати його як хто може. Люди присилають кошти на мій рахунок PayPal і чеки на мою домашню адресу. Я розумію що не всі в змозі пожертвувати велику суму, але навіть 5-10 доларів це вже допомога», - пише вона.

Американці добродушно почали допомагати хлопцю з Луцька.

«Коли мені написала зовсім незнайома американка і сказала що вони з чоловіком хочуть подарувати Андрієві ноутбук аби хлопець міг спілкуватися зі світом і швидше одужував, у мене з’явилася ідея зробити невеличкий флеш-моб з метою підтримки Андрія. І я написала такий пост для моїх російськомовних фб друзів-емігрантів з проханням не залишатися байдужими і допомогти хто як може. Я знаю як зараз потрібні кошти Андрієві і збираюся втілити в життя ще дві ідеї. На жаль, для України підійде лише одна (якщо відгукнуться небайдужі допомогти). Я мала змогу переконатися, що світ переповнений добрими людьми і вірю що вони допоможуть врятувати життя 22-ти двох річного юнака. Наразі я шукаю людей хто летітиме з Каліфорнії в Україну найближчим часом аби передати Андрієві новесенький ноутбук», - розповіла Оксана Красуля.

Незабаром кошти почали збирати й інші емігранти:

«Всем привет: Я Надежда Лей. Многие уже со мной знакомы как с тренером по плаванию для малышей и взрослых. Помнится совсем недавно - мне нужна была помощь группы и Вы откликнулись, за что я всем очень благодарна. Сейчас в моих силах есть небольшая возможность помочь одному парню. Но я снова обращаюсь к вам.

В ближайшие выходные провожу индивидуальные и групповые занятия: $5 долларов с каждого студента, проведенного в эти выходные пойдут на спасение жизни Андрея Вронского», - написала у Facebook жінка.

Для групи малюків тренерка пропонує аквагімнастику, ігри на воді, перші кроки у плаванні. Для дітей більш старших – ази плавання, дихальну гімнастику. Для групи дорослих: аквафітнес, дихальна гімнастика, плавання, спортивне плавання.

Надія проводить заняття по 30-45 хвилин вартістю 45 $, група від 2 осіб – 35$, група від 3-5 осіб – 30$. Також вона перерахувала 50 доларів на лікування Андрія і втілила в життя креативну ідею.

«Сегодня я со своими студентами, решила написать Андрею пожелания. Участниками этой акции стали детки от 2-х годиков и старше. Спасибо Софье (мама Albina Patou-Chebykina), спасибо Оливии (мама Yana Koifman) - ваши рисунки, ваши пожелания настолько отражают вашу теплоту и заботу, я уверена Андрей это почувствует. Большое спасибо Ольге ( мама Наталья Фирсова (Natalia Firsova), твой зайка заставляет улыбаться, и Андрюшка точно будет Ему рад. Спасибо Максимке - ему всего 5 лет, и он с радостью решил со своей Сестрой подарить красивый рисунок в виде цветка, а его мама (Виктория Руфанова), написала чудесное пожелание. Девчонки ( Maryna Kutsuk, Darja Krushevskaja, Evgenia Jane Bautina) - спасибо за ваше участие, за вашу поддержку, за частичку себя! Я так рада, что знакома с ВАМИ со всеми. Наша семья так же присоединилась к этим пожеланиям, и маленькая Клаудиа нарисовала рисунок от себя и поставила роспись. В ближайшие дни - наша открытки улетит на Украину, Андрюшка ты знай - МЫ с тобой!!!!», - пишуть Америці.

Довідка


Кошти можна перераховувати на рахунок ПриватБанку: р/р 2924 4825 5091 00 чи на картку ПриватБанку 4405 8858 1181 7656 Назарчук Тарас (друг Андрія)

Телефон мами: (096) 904-26-07

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Так це благородне діло. Але саме головне, це те що те все "випендрювання" на воді може закінчитися дуже плчевно. Так що люди дивіться де купаєтеся і думайте як це правильно зробити. Да хай береже нас Господь Бог усіх!
Відповісти
Останні новини
Лучанину Андрію Вронському гроші на лікування збирають навіть в США
03 вересень, 2013, 10:12
Україну накриють дощі
03 вересень, 2013, 09:39