У селищі на Волині хочуть відновити аеропорт

У селищі на Волині хочуть відновити аеропорт
У волинському райцентрі Любешові хочуть відновити аеропорт.

Про це в інтерв'ю Слову Волині розповів селищний голова Петро Хомич.

"Через те, що тут чорнобильська зона, інвестори не йшли до нас, однак зараз ми чекаємо розпорядження Кабінету міністрів про її зняття. Незначний підвищений радіаційний фон залишився тільки у Лобні, Бережній Волі та селі Віл. Людей позбавлять багатьох пільг, однак сподіваємося на позитивні зміни", - каже він.

Зокрема, зауважує, потенційні інвестори зацікавилися ідеєю відновлення аеропорту, на якому збереглася злітно-посадкова смуга.

"...планують добудувати молокозавод. Маємо хороший рекреаційний потенціал: вода у Стоході ідеально чиста, гарна природа", - додав Хомич.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Манилов.
Відповісти
Ага, а Любешів перейменують в Нью-Васюки.
Відповісти
при чому тут перейменують? в 50-70х роках я постійно до Луцька тільки літаком добирався, і не тільки я а багато й інших людей...
Відповісти
У Любешів - літаком: ще у 60-тих це була звичайна справа. Аеродроми з пасажирськими рейсами були ще у декількох селах Любешівщини.
Відповісти
У Любешові в радянських часах був настоящий аеропорт, літак кожні 30 хв літав до Луцька, до Львова 2 рази на день, до Рівного, Тернополя... і багато людей тоді цим користувалося, по роботі літали, навіть студенти літаками добирались до обласних центрів і майже кожному було це доступно! навіть в сьогоденні літом в Любешів майжекожен день хтось прилітає так званим "кукурузником" і нічого дивного тут немає, що в райцентрі Любешів може бути аеропорт, навпаки в 3 рази швидше можна буде добиратися до обласного центру, а це 148 км)
Відповісти
Який молокозавод? Про що ви говорите пане мер? Подивіться як розікрали новозбудований молокозавод з новим устаткуванням (біля лісгоспу). Брехуни...
Відповісти
Останні новини
У селищі на Волині хочуть відновити аеропорт
17 вересень, 2013, 10:16