Як «Волинь» розгромила «Рожище». ФОТО

Луцька «Волинь» зіграла товариський поєдинок з командою «Рожище».

У холодну погоду 1 жовтня на місцевий стадіон завітала приблизно тисяча вболівальників, - повідомили у клубній прес-службі.

«Волиняни» приїхали у бойовому складі, відпочивали лише Сергій Сімінін та Ерік Бікфалві. Капітан Ванче Шиков посилено розминався, але тренери вирішили не задіювати його у грі, адже попереду у Ванче два матчі за національну збірну Македонії. Натомість у стартовому складі вийшло кілька гравців, які перебувають у «Волині» на перегляді. Один з них навіть встиг відзначитися у матчі.

Передусім головний тренер Віталій Кварцяний подякував рожищенцям за запрошення та подарував власну книгу ветерану рожищенського футболу і тренерської роботи Степану Наконечному. Степана Федоровича, до слова, Кварцяний пригадує у своїй книзі теплими словами. Він, наприклад, дав дорогу у великий футбол такому гравцю «Волині», як Сергій Богунов. Рожищенці тепло приймали гостей, тому атмосфера на грі була комфортною.

Щоправда гостям довелося витратити час, аби адаптуватися до незвичного газону і першого голу вболівальники чекали десять хвилин. Він на рахунку Лопеса. Рамон, який вийшов на поле із капітанською пов`язкою, був найактивнішим у складі лучан у першому таймі. І гол забив, і тричі по воротам бив, і пас на потенційного новачка віддав, після якого той забив другий гол. Щоправда,господарі сквитали один м’яч (Володимир Майструк) і відразу по цьому мали шанс навіть зрівняти рахунок, але Неділько парирував поспіль два удари впритул. У першому таймі відзначився ще Шумахер, а склад «Волині» зразка другого тайму забив ще п’ять разів (тричі Козьбан, по одному разу Хомченко та Мемешев). Гол Редвана був вочевидь найефектнішим у матчі. Фінальний результат 8:1 і рожищенці ще довго не відпускали гравців «Волині» та їхнього тренера, які фотографувалися із вболівальниками та роздавали автографи.

Склад «Волині» у першому таймі: Неділько – Годований, Масло, Матуку, Шіш – Гравець на перегляді (Парцванія), Матей – Лопес, Бабатунде, Шумахер – Гравець на перегляді.

Склад «Волині» у другому таймі: Шеліхов – Парцванія, Шершун, Приндета, Нємчанінов – Гошкодеря, Скоба – Мемешев, Задерецький, Козьбан, Хомченко.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Оце новина! виграють в сільських команд. Краще результат в лізі покажіть!
Відповісти
Ура! Волинь - чемпіон! Рожищ.
Відповісти
Останні новини
Як «Волинь» розгромила «Рожище». ФОТО
02 жовтень, 2013, 18:18