«Волинь» ‒ «Говерла» 0:1. ВІДЕО

«Волинь» ‒ «Говерла» 0:1. ВІДЕО
Луцька "Волинь" програла ужгородській "Говерлі" з рахунком 0:1.

Матч 13 туру Прем'єр-ліги 2013/2014 відбувся 18 жовтня в Луцьку.

Єдиний гол в поєдинку на рахунку колишнього "хрестоносця" Душана Савіча (на фото у формі "Волині"). Він забив під завісу гри після того, як захисник лучан Ян Масло невдало вибив м'яча. Сфера замість того, аби відлетіти в поле, відскочила до Савіча, який не промахнувся з кількох метрів.



Варто зауважити, що Савіч був одним з найактивніших гравців команди гостей і протягом зустрічі міг ще двічі вразити ворота господарів.

У "хрестоносців", за 6 хвилин до голу гостей, найкращу нагоду забити змарнував Міхель Бабатунде. Після його удару м'яч потрапив у стійку.



До того господарі створили кілька небезпечних моментів, але м'яч "вперто не ліз в рамку": дальньому удару Сергія Сімініна забракло влучності, після пострілу Еріка Бікфалві сферу забрав воротар ужгородців, а на початку гри удару Шумахеру трішки не вистачило точності.

А на 64 хвилині суддя міг поставити пенальті у ворота "Говерли". У лівій частині карного гостей після контакту з гравцем ужгородців впав Віталій Гошкодеря. Арбітр вирішив, що момент на пенальті "не потягнув", хоча порушення правил з боку футболіста "Говерли" було більш ніж очевидним.

Волинь - Говерла 0:1
Гол: Савіч, 82

Волинь: Литовченко, Сімінін, Масло, Шиков, Шиш, Матуку (Задерецкій, 73), Скоба (Парцванія, 32), Бабатунде, Матей (Бікфалві, 46), Гошкодеря, Шумахер

Говерла:
Надь, Люлька (Орош, 54), Єзерський, Лисицький, Леандро, Балафас, Буяльський, Савіч (Іканде, 85), Кочіш, Балашов (Лисенко, 70), Нікулає

Попереджені: Шиков, Парцванія - Нікулає, Балафас, Орош

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ганьба таким гравцям, тренеру, команді!!!
Люди на хліб-заводі навіть не "вдохновили" гравців! За що тоді вони зарплатню отримують? Сімінін казав, що ще могли у шахту у Нововолинську спуститись... Може спробувати, а то на наступному тижні Луческо своїх "аборигенів" буде у Донецьку туди спускати?!:)
Відповісти
Ну а Савіч втер носа Кварцяному, який розкидаеться гравцями і понти ганяє!!!
Відповісти
Якщо тобі забивають гравці які у тебе грали то ганьба. А г.а.в.н.о. той тренер який получив добрий ляпс. ганьба.
Відповісти
Ну ви всі дибіли. Я просто в шоці яку тут херню несуть. Видно, що люди в футболі взагалі нічогісінько не розуміють. То про хлібзавод, то про шахту, аби зачепити за щось. Аж стидно, що волиняни таке пишуть. Ганьба вам хлопці
Відповісти