Чи страшно вам увечері ходити вулицями? ПИТАННЯ ДНЯ

Чи страшно вам увечері ходити вулицями? ПИТАННЯ ДНЯ
Волинь назвали однією з найбільш кримінальних областей України - інтернет-журнал Weekly.UA опублікував дослідження, в якому йдеться про ТОП-10 кримінальних регіонів України.

А не так давно очільник луцької міліції Роман Крохмаль, коментуючи ситуацію щодо побиття депутата Луцькради Рустама Дячука, зауважив, що лучани не повинні переживати за своє життя, коли перебувають на вулиці.

«У нас не мають бити людей по вечорах. Люди повинні спокійно по місту ходити, не боятися за те, що вони стануть об’єктом нападу»,- наголосив міліціонер.

Чи страшно вам ввечері ходити по вулицях? – запитав ВолиньPost у своїх читачів.

Ольга Хрісантова, бухгалтер, 21 рік:

«Я майже ніколи не ходжу сама, бо мій хлопець постійно мене забирає з роботи, від подруг, і тих місць де я буваю по вечорах. Він за мене переживає. А мені, навіть не знаю, бо реально ніколи не буваю сама. Маю газовий балончик. З ним не так боязко.

А якщо уявити, що йшла б сама по вулиці, то страшно. Скрізь темнота і алкоголіків всяких повно, дурних малалєток.

Освітлення вулиць – жах! Де воно? По центральних вулицях, а в дворах же немає. Та дууууже часто буває, особливо коли вже на вулиці тепло, по дворах в альтанках тільки і роблять, що «гасять», а потім соваються і людей лякають. Краще б наші ППСники працювали, і особливо біля парків та скверів, де можуть ходити ці підозрілі люди».

Дмитро Безвербний, голова ВОМГО «Асоціація Молодих Реформаторів», 24 роки:

«Буває таке, що й моторошно. Особливо коли йду поряд з нічними клубами, де тиняється багато п'яних компаній. Засоби захисту з собою не маю, хіба що власні ноги:).

Однак, з приємністю зазначаю, що протягом цього місяця збільшилась кількість патрулів. Принаймні в Привокзальному районі.

Щодо заходів захисту, то чув, що здебільшого користуються газовими балончиками, але є в мене знайома, яка носить з собою іграшковий пістолет :).

Якщо серйозно, то, принаймні з розповідей друзів, 90% зустрічей з нічними хуліганами завершуються фізичними і моральними травмами, і лише 10% вдається себе захистити або втекти».

Оксана Цимбалюк, репортер, 21 рік:

«По центральних вулицях і проспектах, які добре освітлюються, не страшно ходити. Чого не можна сказати за двори та маленькі вулиці. Добре, що наші лучани не шкодують світла в своїх квартирах і принаймні до одинадцятої вечора вулички і двори освітлюються за допомогою світла з вікон.

Часто мені доводиться повертатись додому після 21:00, тому з собою ношу газовий балончик. Колись давно була раз чи два на курсах самозахисту, але щось закинула все це діло.

Чесно, було дуже «стрьомно» ходити ввечері повз парк, що за РАГСом, оскільки там донедавна функціонував генделик, де збирались місцеві каламутні особистості :). Зараз його закрили і йти стало спокійніше. Плюс великий ліхтар там почав світити. Також на цьому місці часто чергує машина правоохоронців. Одного разу, коли я йшла додому, бачила, як троє молодих міліціонерів в унісон хропли в автівці. Жаль не було фотоапарата щоб зняти відео чи сфотографувати.

І насамкінець, думаю, задля власної безпеки не варто ночами ходити наодинці. Як на мене, краще витратити останні гроші на таксі, аніж вночі з страхітливими думками повертатись додому».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
даже самый крохотный газовый боллончик лучше спящей бригады ментов. у меня в сумочке всегда есть такое дело. да и на мужиков надеяться особо не приходится - то он занят, то он не может...
Відповісти
а смысл опроса ?????????
у нас все про все знают и говорят , но ни хрена не меняется - НИКОГДА ))))))))))))))))))
Відповісти
Страшно лише тоді, коли в темну пору бачу міліціонера. Негайно переходжу вулицю на протилежну сторону. А так, нікого не боюсь. Сам можу морду будь-кому набити і жінку захистити.
Відповісти
Влучно. Грабують прикриваючись погонами. Коли спійиають на гарячому (неспростовні докази , багато свідків)начальство ( особисто Крохмаль)відмазує бо сплачують данину.Оце по справжнньому страшно.Відслідковується чітка вертикаль. Міліція з правоохоронного органу перетворилась в ОЗГ в погонах.
Відповісти
Одного разу, коли я йшла додому, бачила, як троє молодих міліціонерів в унісон хропли в автівці. Жаль не було фотоапарата щоб зняти відео чи сфотографувати.

Яке вам діло до служби охорони? В їх обов"язки не входить вас захищати) Перш ніж говорити - треба розбиратись, що таке міліція, а що таке охорона)
Відповісти
Ну звичайно, це ж здорового сну!
Відповісти
Останні новини
Чи страшно вам увечері ходити вулицями? ПИТАННЯ ДНЯ
24 лютий, 2012, 16:17