«Волинь» ‒ «Динамо» 1:4. ВІДЕО

«Волинь» ‒ «Динамо» 1:4. ВІДЕО
Луцька "Волинь" програла київському "Динамо" з рахунком 1:4.

Матч 16 туру Прем'єр-ліги 2013/2014 відбувся 10 листопада в Луцьку.

В перші ж хвилини гри команди "обмінялися" небезпечними ударами: воротар гостей Олександр Шовковський не дав м'ячу перетнути "останній рубіж" після удару Ігоря Скоби, а голкіпер "хрестоносців" Віталій Неділько впіймав "шкіряного" після спроби забити у виконанні Романа Безуса.

За кілька хвилин нагоду відкрити рахунок з пенальті змарнували "динамівці". Суддя вирішив, що момент, під час якого м'яч потрапив у руку захисника "Волині" Яна Масла, "тягне" саме на таке покарання.

Киянам довелося двічі пробивати пенальті. Спочатку вони вбігли в карний "червоно-білих" за мить до удару, що заборонено правилами, а коли Олег Гусєв був вдруге, то "сфера" влучила в поперечину воріт Неділька.

Після стартового відтинку гри "Волинь" на трохи принишкла, а потім знову побігла атакувати. Але "динамівці" відповіли тим же, а на 22 хвилині їхні старання принесли результат: забив Безус.



"Волинь" відповіла гостям на 4 хвилині. Румун Матей "знайшов" пасом у карному господарів Дмитра Нємчанінова і той переграв Шовковського.



Однак на 35-ій "Динамо" знов повело в рахунку: відзначився Андрій Ярмоленко.



У другому таймі у ворота господарів залетіло ще два голи: від Брауна Ідейє та Андрія Ярмоленка.





До слова, під час матчу фани "Динамо" розвернули банер з надписом "Андрій Калахан сумуємо". Нагадаємо, журналіст та депутат Луцької міської ради 25-річний Андрій Калахан помер 3 листопада.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
просралі
Відповісти
молодці.продовжуйте так і далі.
Відповісти
Блін, просрав купу грошей, бо не поставив на Динамо з форою -1.5 під коефіцієнт 1.95. Хоча все було очевидно. В минулому турі Шахтар і Динамо програли, тож в цьому турі сенсацій не передбачалося.
Відповісти
Останні новини
«Волинь» ‒ «Динамо» 1:4. ВІДЕО
10 листопад, 2013, 21:22