У Луцьку суддя врятував Блохіна від відставки, ‒ журналіст

У Луцьку суддя врятував Блохіна від відставки, ‒ журналіст
Рішення арбітра матчу "Волинь" - "Динамо" Олександра Дерда врятували наставника киян від звільнення, - вважає журналіст Роман Устимчук.

"...саме фінальний свисток Олександра Дерда врятував від неминучої відставки головного тренера "Динамо" Олега Блохіна (якби була бодай нічия, Суркіс-менший відправив би цього заслуженого тренера від гріха дуже подалі)", - пише він на сторінках Волинської газети.

На думку журналіста, на 6 хвилині арбітр безпідставно призначив пенальті у ворота "Волині", який, нагадаємо, столична команда не реалізувала.

"Але ледь минула 6 хв. гри, як після атаки "Динамо", що завершилася бездарним ударом у бік меморіалу "Вічна Слава", цей діяч… призначає пенальті. Ну, побачив він, що десь на необ’ємних просторах карного майданчика м’яч дорогою в небуття влучив у руку захисника Масло…", - пише Роман Устимчук.

"Минає кілька хвилин і талановитий Нємчанінов хвацьким ударом із далекої відстані "знімає павутину" з "дев’ятки" воріт Олесандра Шовковського: 1:1. В принципі, це був той результат, на який заслуговували обидві команди, бо ні одна, ні друга на перемогу не награла. Але ж є на полі Олександр Дердо! Атака, коли Ідейє перебував в офсайді, завершилася голом у виконанні Ярмоленка ще до перерви", - додає він.

Пригадав журналіст і про момент, який трапився під завісу гри, коли суддя міг поставити пенальті за порушення правил проти півзахисника "Волині" Матея, але не зробив це.

"За таких обставин "Волинь" гідно завершила матч, а цифри на табло явно не відображали ходу подій на футбольному полі", - вважає журналіст.

Дісталося від Романа Устимчука й київським колегам з каналу "2+2. На його думку, вони не цікавилися тим, що відбувалося на стадіоні, біля стадіону, перед початком матчу, під час перерви і після завершення.

Нагадаємо, 10 листопада "хрестоносці" програли киянам з рахунком 1:4.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 20
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Цей журналіст - повний ідіот.
Відповісти
"Повний ідіот"-це ще комплімент. Він напевно був накурений коли дивився матч і писав статтю. А на рахунок матчу, звичайно шкода "Волинь", але результат справедливий!
Відповісти
У них все виноваты как всегда. У одних Россия, у других Польша, у третьих футбольные судьи. Работать не умеют, поэтому винят всех. И кто это такой бред пропускает в газеты??? Хотя.... сейчас можно всё, к сожалению. А то, что Волынка еле ноги унесла от 0:8 или более - ну конечно опять виновата... Россия. И причем тут судья?
Відповісти
журналист ты профан в футболе ты хоть его видел
Відповісти
Держите, ребята, таких "журналистов", а вдруг пригодятся.
А игра была хорошая, просто одна команда оказалась на голову слабее другой. И не вина их, что комментируют матч после его окончания такие бездари. А НЕ ЗАПАДЕНЕЦ - прав!
Відповісти
еще один цыган....
Відповісти
Бред какой-то
Відповісти
абсурд
Відповісти
Опять Киев вытягивают как могут!! позор джунглям.
Відповісти
Зато стоит КИЕВЛЯНАМ ЗАБИТЬ пенальти в ворота, по всем СМИ кричат о заговоре против Динамо.Мудаки!!!
Відповісти
ну да... счет не по игре... где-то 2-9 должно быть...автор, ты....ну сам знаешь
Відповісти
Журналіст - обдовбаний дибіл!
Відповісти
ЦЬОМУ БАРЗОПИСЬЦЮ СЛІД ВИСВІТЛЮВАТИ ЛІПШЕ ЛИШЕ "ПРИДВОРОВІ" НОВИНИ, ТА Й ТО СВОГО, СПОДІВАЮСЬ, НЕВЕЛИКОГО ДВОРУ, БО ФУТБОЛЬНИЙ ОГЛЯД ДЛЯ ТОГО, ХТО НЕ ТІЛЬКИ НІЧОГО НЕ БАЧИТЬ, АЛЕ Й НІЧОГО НЕ РОЗУМІЄ НІ НА РІВНІ ФАХІВЦЯ НІ РІВНЯ ДОСВІДЧЕНОГО УБОЛІВАЛЬНИКА, ЗОВСІМ НЕПОСИЛЬНА СПРАВА. БІЛЬШ СХОЖЕ НА ЗАМОВЛЕННЯ, АБО НА "НА ЩЕНЯ, ЩО ГАВКАЄ НА СЛОНА", БО НІХТО ІНАКШЕ ЙОГО НЕ ПОБОЧИТЬ.
Відповісти
Роман, читаючи твою МАЯЧНЮ, робиш висновок, що ми, мабудь, дивилися різні матчі. Що ти таке забористе куриш? Бросай, це добром не закінчиться...
Відповісти
Благодаря таким борзописцам, Волынь вчера с шашкой наголо решила в куски изрубить ДК. Ну откровенно повезло с Шахтой, что те не наклепали сколько должны были. Так и писали бы, что повезло.
А насчет пенальти - это лучше к Металлисту. Только им такое прощают. Киеву то ли 2, то ли 3 таких поставили
Відповісти
Дебил, журналистишка ты хоть футбол смотрел
Відповісти
Если смотреть повторы, товсе правильно, Волынь роиграла по игре, а журналюги конченые у на свсе честные
Відповісти
Роман Устимчук, что же, нужно запомнить вас. говорит что не было пенальти - ну это ж вообще пипец. По игре - что же он не говорит что Динамо могла еще 3-4 забивать. Как можно утверждать что команды ниаграли на ничью?! Что то мне кажется что этот человек просто не смотрел футбол, у судит пол какой то нарезке в стиле Денисова "3 пятки"
Відповісти
Не весь же час будуть судити проти Динамо
Відповісти
Журналіст, ти взагалі дибіл ? ти в футболі хоть трошки розбираєшся? що це за брєд ?
Тут навіть і коментувати нема чого... хвора людина таке писала
Відповісти
Останні новини
У Луцьку суддя врятував Блохіна від відставки, ‒ журналіст
11 листопад, 2013, 07:16