У Луцьку собаки загризли козу. ВІДЕО

У Луцьку собаки загризли козу. ВІДЕО
Родини, які живуть поблизу собачого притулку в Луцьку, скаржаться на тварин.

Люди бояться там вести і домашнє господарство. Зграї псів атакують, як людей, так і свійських тварин. Останньою жертвою собак стало козеня, - йдеться в сюжеті ТРК «Аверс».

Чи не щодня, як розповіли люди, у них зникають кури, гуси та качки. Голодні собаки, котрі мешкають у притулку, прогризають паркан та риють дірки під сараями. З тих пір, як 4 роки тому розмістили притулок, без батьків на вулицю малеча майже не виходить.



Місцева мешканка Олена з цього приводу зауважила: «До Романюка ми два рази на прийом ходили. Він нам обіцяв перший раз, що закриє, або перенесе притулок, бо ж у нас маленькі діти. Мою дитину, ми йшли в садочок, собаки вкусили, але Дана сказала що це неправда… В моєї дитини на голові був лишай, я йому показала від врача довідку, який сказав, що не можна дітям жити біля такого притулка. Романюк даже нам відповіді ніякої не дав».

Оцінювали ситуацію, навіть санепідеміологи, та зрештою, все на що спромоглися, то лише поспівчувати.

Неодноразово були спроби дійти порозуміння з директором притулку Даною Новарчук, та відповідь була короткою.

«Вона каже, - а не треба було тут поселятися. Та ше її на світі не було, як наші батьки тут жили. Ми ж не винуваті, що в нас будинки тут», - поскаржилися люди.

В притулку переконують, що за собаками наглядають ретельно, однак, всіх вслідкувати таки не вдається. Охоронець притулку розповів: «Тут дирка є. Казав я Дані: зробіть шось… Собака любу дирку знайде».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ееее, альо, вони її не загризли, а погризли!
Відповісти
А головне що у притулку усе гаразд ми найкращі і наші пси найголодніші)))))))))))))))))))))))))
Відповісти
Пропоную зробити обмін житлом: цих людей в квартиру Дани, а її в хату цих людей, поближче до притулку. І буде "пані-диреХторка" з своїми підопічними більше часу проводити, а заодно і порядок наведе в своєму "хазяйстві".
Відповісти
люди скаржаться-скаржаться - а меру і діла немає. напевно, коли і загризуть якусь дитину (не дай Бог) - то та Новарчук знову скаже, що це неправда , або скаже, що дитина сама винна - і спровокувала бідну собачку тим, що взагалі на вулицю вийшла. граються з вогнем наші чиновники...
Відповісти
Науковий підхід до стерилізації, який ПРИХОВУЄТЬСЯ В ЛУЦЬКУ:
http://www.animalsprotectiontribune.ru/nnnn155.html
Відповісти
Останні новини
У Луцьку собаки загризли козу. ВІДЕО
19 листопад, 2013, 08:29