«Розбір польотів» Кварцяного порівняли з методами Фоменка

«Розбір польотів» Кварцяного порівняли з методами Фоменка
Футбольний блогер Юрій Басенко переконаний, що тренер збірної України Михайло Фоменко «робить команду» іншими методами, аніж Віталій Кварцяний.

Так Басенко прокоментував ситуацію із «розбором польотів» Кварцяного після нещодавньої гри луцького клубу «Волинь» із «Динамо», в якій «хрестоносці» програли із рахунком 1:4, – пише Футбол 24.

Як зазначив блогер, запис розмови Віталія Кварцяного із підопічними не викликав у нього сміху. «Мені чомусь не було смішно ні на одну секунду. Бо розумію, що це не поодинокий випадок у «Волині», і тим паче не поодинокий випадок в Україні. Таких як Віталій Володимирович, у нас ще тьма-тьмуща», – пише він.

«В нашому футболі досі «Совок», і все тримається ось на таких «царьках», як ось на цьому відео. Які за Лукашенка і Сталіна. Які футболістів (які б вони не були - хороші чи погані), тримають за... самі можете зробити висновок за кого. Які захотіли - і забрали півхліба гравця за картку, за невдалий підкат, за пропущений гол. Захотіли - нагородили. І не по-закону, не по контрактах. А як захотілося. Тобто, по-царськи», – висловився Юрій Басенко.

«Не буду оскверняти Кварцяного, бо для багатьох людей він герой… Я і сам ціную тренера "Волині" за все, що він робив і робить для волинського (і не тільки) футболу. Але це далеко не мій типаж тренера, і не мій типаж героя. Я вірю і переконаний, що команду можна зробити й по-іншому», – зазначає блогер.

«Подивіться на здобутки Лобановського і послухайте, що люди кажуть про нього. Подивіться врешті на Фоменка. Мене не було в роздягальні збірної, але я впевнений, що та команда, яка обіграла Францію, робиться іншими методами», – зауважує Юрій Басенко.

Так, на думку блогера, тренер повинен розуміти, що своєю працею «сіє зерно».

«Яким буде "урожай" ось після таких "спічів" - навіть не хочеться собі уявляти. Які "нові Кварцяні" виростуть після отаких "розбірок", і скільки їх буде?», – міркує Басенко.

«В кожного на цю ситуацію свій погляд. Це залежить від середовища виховання, поглядів на життя та інших обставин. Для мене ж особисто це ніяка не наука, і не урок моралі для футболістів. Це банальне приниження людей», – підсумовує футбольний блогер.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Порівняння ганебне!!! Фоменко і Кварцяний???:) Дуже "багато" Кварцяного останнім часом!!!
Відповісти
КВАРЦЯНИЙ МОЛОДЕЦЬ, ЦИМ ДЕБІЛАМ ЗА ТАКУ ГРУ ВЗАГАЛІ ПЛАТИТИ НЕ ПОТРІБНО, І РОЗІГНАТИ ПО АФРИКАХ, А МОЛОДИМ ДАТИ ГРАТИ
Відповісти
Такі команди повинні взагалі виключати із прем"єр ліги. А такі тренери - на арену цирку.
Відповісти
АВТОР МУДАК , КВАРЦЯНИЙ НОРМ
Відповісти
Пысля того, що я почула вын в моъх очах впав нище туалетноъ бумажки. Гымно.
Відповісти
Який дибіл це пише, я не розумію. Ще й порівнює з методами Лобановського. Та там гравці зовсім іншого рівня. А якщо вартість команди сама нижча в ПЛ, то любими методами потрібно результату добиватись. Я впевнений, що футболісти самі інколи хочуть щоб їм втику дали. Кожен з них тепер дякує тренеру за таке виховання. Молодець Володимирович. А люди що нехера не розуміють у футболі взагалі не читайте цих статтей, а їдьте на майдан в Київ за євро помітингуйте, хоч толк буде
Відповісти
Останні новини
«Розбір польотів» Кварцяного порівняли з методами Фоменка
21 листопад, 2013, 19:07