Відео про те, як Євромайдан у Києві травили сльозогінним газом

Відео про те, як Євромайдан у Києві травили сльозогінним газом
В інтернеті опублікували відео, на якому міліціонери застосовують до мітингувальників сльозогінний газ.

Нагадаємо, учасники Євромайдану біля Кабінету міністрів зняли шлагбаум, встановлений перед будівлею, і кинули його на землю, - пише ТСН.

Після цього почалася сутичка з "Беркутом".

Невелика кількість опозиційних мітингувальників намагалася прорвати оточення "Беркуту". Після цього вони почали пускати сльозогінний газ.

Зазначимо, застосування газу вже підтвердили в міліції, але заявили, що це була відповідь на дії демонстрантів, які, за словами міліціонерів, кидали в них димові шашки і теж застосовували газ.



Як повідомлялося раніше, українці штурмують Кабмін попри сльозогінний газ та кийки "Беркута". Українці продовжують захоплювати Кабмін, хоч були заклики повернутися на Європейську площу.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
О новых граблях и мозолистых лбах

Ну что сказать?
Все украинские-жидо СМИ пишут,что в Киев завезли 100тыс.человек.Очевидцы говорят,что не менее 50тыс.человек.Почти столько же,сколько и в 2004 г. Значит,на ошибках не учимся.
Призывы те же : снимем,заменим,гэть и Слава Украине.
На сцене почти те же лица:портрет Григян и ее дочь,еле читающая что-то на госмове ,пастор,(самолет бугая Виталия запоздал ,и он не присутствовал),Кролик,Тягнибык вместо Ющенко.Вернее ,все те же 3 оппозиционные силы,которые уже были при власти,обогатились,деньги перевели в офшоры,за которые теперь печалятся,поэтому хотят опять повластвовать,чтоб Украину сдать западу,сохранив свои, тяжким трудом заработанные деньги.
Цвета флагов чуть изменились.Нет оранжевого,зато много синего со звездами.Появились новые,напоминающие о Талергофах и Терезинах.Напоминающие или предупреждающие,каждый сам для себя поймет.За чем приехали люди в Киев? За манной небесной.
Иначе как понять их требования: срочно подписать соглашение об ассоциации с ЕС. Ведь соглашение не предполагает вступления в ЕС даже в далеком будущем.Там нет и напоминания об этом. Соглашение только лишь открывает рынки Украины для европейских товаров,а украинские товары в европе не нужны,свои не знают куда деть.Соглашение не открывает шенгенские зоны,не предлагает украинцам работу в европе,не строит дороги на Украине ,а наоборот,запретит украинцам иметь свое сало и часнык.
Мне кажется,об этом уже столько говорилось и писалось,что только баран не знает и не понимает,что прячется за словами Соглашение об ассоциации с ЕС.
Так зачем приехали люди в Киев? А туда приехали бараны,которые не знают и не понимают,что прячется за словами Соглашение об ассоциации с ЕС. И их ,как баранов,всех гуртом используют опять те,кто стоял на сцене и уже был при власти и опять хочет ее иметь.Зомбикалипсис
Відповісти
Що відробляєш зекові гроші?
Відповісти
я так зрозумів шо ти знаєш "что прячется за словами Соглашение об ассоциации с ЕС"!
так повідай нам дурням! чи може ти маєш копію цього договору? зроби якусь ссилку!
НЕДОУМОК!!!!
Відповісти
2капитана2 скільки тобі заплатили за цей вис@р , і де можна записатись в проплачені боти
Відповісти
Ми 337 років ощасливлені угро-фіно-монголоїдною расою.Настав час попробувати європейського щастя.Цар Петя 300років назад "рубав" вікно в Європу.Після відвідин Європи привіз звідти носову хусточку,щоб шмарклі рукавом не витирати,повідсікав завшивіли бороди боярам,а головне запросив німецьких інженерів і різного роду спеціалістів і почав будувати САНКТ ПЕТЕРБУРГ,будівлі якого слугують по сьогодні.А совєтські хрущовки,яким по 50 років вже розсипаються.Переможена Німеччина сьогодні одна з найбагатших країн світу,а переможці в міліардних боргах перед світовою спільнотою і одні лиш тільки злидні.Ось така вона сьгоднішня дійсність.Так що курс тільки на Європу і зворотньго шляху немає!
Відповісти
шановні подивіться на економику Болгарії до в ступу у евро союз и після в ступу а тоді вирішуйте чи потрібно нам таке сщастя
Відповісти
А що не так з економИкою Болгарії? ВВП на душу населення вдвічі вище ніж в Україні та майже таке як у вашій любій раші. І це без величезних покладів нафти, газу та мудрого керівництва самі знаєте кого.
Відповісти
ти бля на польщу глянь!
вона була глибше в дупі за нас до ЄС!!!
чи думаєш шо так було завжди?

для прикладу в нас автомобілі коштують в 3рази дороще ніж в ЄС!
тобі вприкол так переплачувати???
Відповісти
Останні новини
Відео про те, як Євромайдан у Києві травили сльозогінним газом
24 листопад, 2013, 18:23