У райцентрах Волині - Євромітинги

У райцентрах Волині - Євромітинги
У районних центрах Волинської області другого грудня проводили Євромітинги.

Так, кілька сотень ковельчан вийшли на площу перед міською радою, аби оголосити місто "територією без Януковича", - повідомили у прес-службі ВО "Батьківщина".

Міський голова Олег Кіндер, який впродовж кількох днів перебував на Майдані Незалежності, закликав ковельчан, які беруть участь в акціях на підтримку європейського курсу держави, не піддаватися на провокації, закликав до порядку і збереженню спокою.

Він зауважив, що міська влада бере на себе відповідальність за мешканців Ковеля, які мають бажання приєднатися до Євромайдану в Києві, і тому просить узгоджувати усі дії з координаційним штабом, який розміщений у приміщенні громадської приймальні міської організації ВО "Батьківщина".

Євромітинг відбувся і в Іваничах. Під час зібрання громада міста засудила дії "злочинного режиму на чолі із президентом Віктором Януковичем".

Свій протест сотні камінь-каширців висловили 2 грудня під час Народного віче поблизу приміщення райдержадміністрації. Як повідомив голова Камінь-Каширської районної партійної організації Сергій Дмитрук, мітингувальники підтримали резолюцію Народного віча, у якому, зокрема, йшлося про таке: "Ми, громадяни України, учасники Народного віча в Камені-Каширському, засуджуємо і категорично не сприймаємо бездарної політики Януковича та Партії регіонів, що привела до свідомого провалу підписання євроінтеграційних угод України".

"Камінь-каширці вимагають відставки уряду та президента, а також наголошують на складенні повноважень голови Камінь-Каширської РДА Івана Вовка, називаючи його ставлеником Януковича, зусиллями якого кілька днів тому була зірвана позачергова сесія Камінь-Каширської райради", - йдеться в заяві.

Під стінами Горохівської райдержадміністрації відбулося Народне віче, яке зібрало більш як півтисячі місцевих жителів, серед яких, зокрема, було багато депутатів, священників та студентської молоді. Одинадцять священнослужителів помолилися за країну, а також відслужили панахиду за загиблими воїнами УПА.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У райцентрах Волині - Євромітинги
02 грудень, 2013, 21:54