Регіонали проігнорували сесію, – «Батьківщина»

Регіонали проігнорували сесію, – «Батьківщина»
Депутати Старовижівської районної ради вирішили виділити кошти для обладнання соляної кімнати у Старовижівській районній лікарні.

Про це повідомили у прес-службі Волинської обласної організації ВО «Батьківщина».

«Депутати від «Батьківщини», «Нашої України», НРУ, «Свободи», «Собору», ПРП ініціювали проведення 2 березня позачергової сесії для обговорення питання про внесення змін до бюджету району на 2012 рік», - розповів керівник фракції «Батьківщина» у районній раді Володимир Блінов.

«З незрозумілих причин найбільший спротив щодо скликання сесії чинили представники Партії регіонів», - додав Блінов.

«Регіонали залишились осторонь такої потрібної і важливої справи для територіальної громади, як облаштування соляної кімнати, де зможуть отримували лікувальні процедури хворі діти, ті, хто страждає на хронічні захворювання дихальних шляхів», - заявив депутат.

Як ідеться у повідомленні прес-служби «Батьківщини» йдеться, що депутати від партії регіонів та «їх союзники» проігнорували сесію «фактично майже всі». Хоча у тому ж повідомленні написано, що коли депутати голосували за звернення до Президента та Прем’єр-міністра з вимогою відправити у відставку міністра освіти Дмитра Табачника, то «представники від ПР та їхні прихильники демонстративно вийшли із сесійної зали».

Депутати на цій сесії прийняти рішення про виділення коштів у сумі 30 тисяч гривень на облаштування соляної кімнати.

Також депутати вирішили виділити з районного бюджету кошти в сумі 153 тисячі гривень на паралельне встановлення у школах району котлів на тверде паливо, а також 20 тисяч гривень – на виконання районної програми підтримки сільського товаровиробника.

За таке рішення проголосували 26 із 27 присутніх на сесії депутатів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Регіонали проігнорували сесію, – «Батьківщина»
03 березень, 2012, 15:20