Вражаючі фото Євромайдану в Києві

Вражаючі фото Євромайдану в Києві
В інтернеті опублікували вражаючі фото з Маршу мільйону в Києві.

Підбірка з'явилася на сайті AirPano.

Як відомо, в неділю, 8 грудня, в Києві відбулося Народне віче «Марш мільйону». Центральна площа столиці, Майдан Незалежності, була переповнена людьми, тут зібралося приблизно мільйон людей.

Біля будівель Кабінету міністрів та Адміністрації Президента мітингувальники звели барикади і поставили намети.

Того ж дня на бульварі Шевченка знесли пам'ятник Леніну.

Акція на Майдані триває нон-стопом вже третій тиждень.

Окрім фото, на AirPano опублікували панораму Майдану.



Знято в 13:04
Знято в 13:04
Знято в 13:43
Знято в 13:43
Знято в 13:28
Знято в 13:28
Знято в 14:46, коли люди вже розходилися
Знято в 14:46, коли люди вже розходилися

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 17
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вражає... Стільки дебілів в одному місці...
Відповісти
цікаво, скільки тобі платять за один провокаційний комент?
Відповісти
Всезнайко - ти просто ЛОХ!!!
Відповісти
Я б тобі наваляв по-повній. Хочеш жити з Янеком-живи і далі, тільки не заважай свідомим громадянам творити краще майбутнє для своїх дітей. Одним словом - ти просто бездушна тварина, яка продасться за копійку.А в морду я б тобі вмазав,а потім на больовий тебе, щоб кістки твої гнилі тріщали. Дякую людям за боротьбу - ви ГЕРОЇ!!!
Відповісти
і лише я - такий крутий, розумний, багатий Всезнайко сиджу своєю голою сракою на рарянському табуреті, під чугунною батареєю клацаю бидло-коменти... Збирай своє секонд-хендівське шмаття і дуй звідси падаль, бо скоро таких як ти, зрадників, справжні герої вивозитимуть пачками. Ми відстоїмо краще життя!!!
Відповісти
я згідна з коментарієм, мені соромно за мою країну, що там робиться, я не мешкаю зараз на Україні, але поляки сміючись у мене питають, що там у нас робиться, кажуть що наші люди подуріли і зійшли всі з розуму.... Мені соромно за нас
Відповісти
У хвайній Юкрайні ідіотів не більше, чим в Еуропі...
Відповісти
Мені платять 20 грн за один провокаційний комент, але я ці гроші всі перераховую в фонд боротьби з дебілами на майдані
Відповісти
Ти не всезнайко, а бидло
Відповісти
Краще як би ти ті гроші засунув собі в ср-ку, меньше б смерділо.
Відповісти
Я сижу не на радянському табуреті, а на європейському шкіряному кріслі в чиновницькому кабінеті. І бидло не я, а ті придурки-недоумки, які їдуть на бульдозері на беркут, валять пам*ятники і гадять у під*їздах у Києві. Адекватний, дуже сумніваюся, що ти мені наваляв би. Скоріш за все, сам би отримав по повній, а потім би як останній пацюк побіг скаржитись на мене. Куди ж тобі, ХЕРоїв майданчику образили... майдануті на всю голову...
Відповісти
Отакі у нас цинічні чиновники!
Я радий за них що вони можуть сидіти в теплих кабінетах на крутих кріслах, і навіть не думати за людей які вийшли не Майдан через те, що їм надоїло працювати за 900-1500 грн, за які навіть нормально вдягнути дітей не можна!
Або тим же студентам, які мусять одіватись на гумунітарках, та не сподіватись на блати і блага у майбутніх професіях..
Відповісти
Читач ВолиньПост, судячи з того, наскільки безграмотно ти пишеш, тобі зарплатня більше 1000 грн не світить. І дітей не наплоджуй таких дурних, як ти.
Відповісти
Не переживай) Зарплата у мене достатньо велика щоб таких як ти, "розумних" чиновників, мати у дупі. Але я не можу залишитись байдужим до того, як живуть ллюди у нашій країні
Відповісти
Знову безграмотно написав. До речі, я не чиновник))
Відповісти
А я теж повністю погоджуюсь, що всі люди, які стоять на майдані - дибіли!!! Які ж вони патріоти, якщо вони створюють революцію і нищать свою державу? Вони думають, що відстоюють свою думку, а насправді ще 20 листопада під час виступу з парламентської трибуни депутат з Дніпропетровська Олег Царьов сказав: «Ко мне обратились активисты общественной организации "Воля", которые предоставили убедительные свидетельства того, что на территории нашего государства при поддержке и при непосредственном участии Посольства Соединенных Штатов Америки осуществляется проект 04.12.13 "Техкомп", в рамках которого ведется подготовка к разжиганию 06.12.13 гражданской войны на Украине. Проект "Техкомп" направлен на подготовку специалистов по информационным технологиям и дискредитации государственных институтов современных медиа, потенциальных революционеров для организации протестных действий, свержения государственного режима. Проект находится под патронатом и кураторством посла Соединенных Штатов на Украине Джеффри Пайетта...
В качестве примеров американские инструкторы проводили примеры использования социальных сетей для организации и управления уличными акциями в Египте, Тунисе, Ливии... Последняя конференция "Техкомп" состоялась 14-15 ноября в Киеве прямо на территории Посольства США. Вы мне скажите, где еще, в какой стране мира неправительственная организация будет работать и проводить свои мероприятия прямо на территории Посольства Соединенных Штатов? Это неуважение к государству Украины, к народу Украины»

Але на щастя в нас країна православна і віруючі люди моляться до Бога і просять, що громадянської війни не було!!!
Відповісти
Останні новини
Вражаючі фото Євромайдану в Києві
09 грудень, 2013, 16:30