Штурм Євромайдану: силовики не йдуть, люди прибувають, почалися переговори

Штурм Євромайдану: силовики не йдуть, люди прибувають, почалися переговори
Станом на 7:30 в центрі Києва силовики залишаються на зайнятих позиціях, проте не роблять активних дій.

Наразі біля сцени на центральній площі перебувають близько 25 тисяч людей, за повідомленням очевидців, кількість мітингувальників збільшується, пише Кореспондент.

Силовики не вживають активних дій, проте залишаються на позиціях.

Водночас невідомі під виглядом працівників комунальних служб продовжують розбирати барикади і намети мітингувальників.

"Штурм барикади біля профспілок перейшов у фазу переговорів. Гриценко ходить між Беркутом та внутрішніми військами і сповна переконує бійців відійти. Командир міліцейського підрозділу, між тим, веде переговори зі співробітниками МНС (чи як воно там) і просить їх пиляти паркан. Коли той погодився, Гриценко став перед бензопилою і зупинив руйнування барикади. Зараз штурм барикади поставлено на паузу. Як колись євроінтеграцію", - пише на своїй сторінці у Facebook журналіст Ольга Червякова.

Також відомо, що станції метро Хрещатик і Майдан Незалежності знову закриті для входу та виходу пасажирів. Згідно з повідомленням на сайті Київського метрополітену, це зроблено "у зв'язку з проведенням масових заходів".

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
1+1 вживу показує як у КМДА люди з середини поливають військових водою з вікон, швиряють в нихбутилі з водою... Правоохоронці мовчать! То хто кого атакує?:)
Яценюка, Тягнибока, Кличка - до відповідальності! Міліція сили не застусовувала! Опозиція, за підтримки грошей США, роблять в Україні сценарій Сирії, Єгипту...!!! Розуйте очі!!!
Відповісти
На людей знов напали вночі, але це незаконно, судові рішення вночі не виконуеться..Так що хай дякують що тільки воду льють...
Відповісти
Хто напав???!!! Ви десь бачили замахи палиць, бійку?! Людей відтисняли живим ланцюгом, а це зовсім різні речі і не треба тут паніку розводити! Адмін-будівлі "мирно" захоплені, водою міліція поливає? Виходьте на Майдан і проголошуйте свої гасла, а будівлі звільніть!!!
Відповісти
Кажете шо б людини виходили на майдан, вони і вийшли і штурм вночі почався з майдану... після поразки вже пішли штурмом на адмін будівлі...
Відповісти
Беркут, с Богом!
Відповісти
Останні новини
Штурм Євромайдану: силовики не йдуть, люди прибувають, почалися переговори
11 грудень, 2013, 08:29