У Луцьку через Євромайдан відмінили грандіозний концерт

У Луцьку через Євромайдан відмінили грандіозний концерт
У Луцьку на 16 грудня був запланований концерт легендарного львівського колективу, але дійство відмінили через Євромайдан.

Про це розповів керівник продюсерської групи «ТАНДЕМ» Дмитро Ураєв.

За його словами, у Волинському облмуздрамтеатрі 16 грудня мав відбутися концерт «Пісні без кордонів» заслуженої академічної капели «Трембіта» у складі хору та камерного оркестру.

«Концертну програму складають кращі фрагменти концертних проектів колективу. Ми хотіли здивувати глядачів різноманіттям музичних стилів: від популярної естрадної класики до напрямку NEW AGE. Також у цій програмі є й твори українських композиторів. Окраса дійства – участь у ній одразу трьох яскравих солісток: Оксани Мухи, Христини Соловій та Тетяни Ціхоцької. В Луцького такого ще не було, це мав би бути особливий концерт», – розповів Дмитро Ураєв.

«Але ми пильно слідкуємо за подіями в державі. І просто відчули, що людям зараз не до розваг. Люди тепер напружені, переживають. Тому вирішили відмінити концерт, а точніше перенести його. У нас була ідея таки провести концерт, а виручені кошти віддати на Євромайдан, але відмовилися від цього. Дуже багато людей поїхало до Києва, зараз направду не до концертів», – пояснив він.

«Дорогі друзі, шанувальники, звертаюсь до вас із заявою про відміну концерту, який мав відбутись 16 грудня і перенесення його до кращих часів в нашій державі і житті українського народу. Гроші за квитки будуть повернуті», – написала у Фейсбуці співачка Тетяна Ціхоцька.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Пісні без кордонів, трепортьори без голови. А разом - мандаунізм...
Відповісти
Не цікавить майбутнє країни? Не цікавить доля дітей? Відсутня власна гідність? Відсутня любов та повага до власного народу? Присутнє повне задоволення діями усіх гілок влади? Чудово!!! Сиди Вконтакті та пости котикі та тачіли! Не забирай час в інших,примушуючи читати беззмістовні коментів. Чи відпрацьовуєш як можеш 30 срібляків?
Відповісти
Останні новини
У Луцьку через Євромайдан відмінили грандіозний концерт
12 грудень, 2013, 07:05