Майдан буденний. НОТАТКИ ОЧЕВИДЦЯ. ФОТО

Майдан буденний. НОТАТКИ ОЧЕВИДЦЯ. ФОТО
Майдан прокидається близько десятої. Якщо бути точною, то він взагалі не спить,але є період такого собі зависання, після якого заспаний, скуйовджений він приводить себе до тями.

Прибираються вулиці після вечірньої гостини ‒ кияни, як годинник, щовечора приходять на площу. Вимиваються баняки, каструлі, кухні (чай тоді на тацях розносять між майданівцями, які ще не лягли чи вже встали). Саме тоді робляться організаційні дзвінки: «Ало! Ну треба, щоб ви їхали, бо людей треба міняти. Не можуть же ж одні й ті самі стояти цілий день». «Розтягуються» дрова і «стягується» вода. На сцені ‒ чи поети, чи історики, чи новини, чи ніхто, а просто грає музика.

Майдан до обіду ‒ дрімотно-врівноважений. Ним затишно блукати, в ньому чутно заводити нові знайомства і впевнено в тому, що він вистоїть.

Весь день цей організм готується до ночі, в якій він живе.

А загалом хочу порадити всім «завсідникам» перестати читати, як бачу це я, встати з-за комп’ютерів і поїхати хоч на один день у Київ. І вибрати майдан собі до смаку. Тільки щиро, не за гроші.



P.S.Я стою на цьому майдані і буду з ним до кінця, бо більше не хочу отримувати такі смс.



(записано 0:31, 19 грудня)

Оля Дацюк (ВолиньPost)

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 13
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В недавнем выступлении Эвальд Штадлер и Андреаса Мальцера, депутатов Европарламента от Австрии, помимо общих правильных слов, которые их колллеги предпочли пропустить мимо ушей, - «Определиться со своим будущим Украина должна сама, а не слушать шептунов-консультантов из западных стран», ЕС в отношении Украины проводит «абсолютно мерзкую и глупую политику... В Вене была бы невозможна ситуация, при которой толпа захватывает ратушу, а власти на протяжении нескольких дней позволяют им ее удерживать» и «следует прекратить вмешиваться в сугубо внутриполитический конфликт...», - прозвучало и то, что услышали и одобрили все:«Необходимо избежать радикальной, незаконной деятельности экстремистских сил, таких как «Свобода» и других неофашистских организаций...». И вовсе уж расставил все точки над "ё" шквал критики, обрушившийся за океаном на сенатора МакКейна, всего лишь по простоте душевной и духовной близости постояшего на трибуне рядом с лидером "украинского Пьемонта".
Відповісти
Ну, так ведь мы не в Вене, где царит закон и порядок, мы мил человек, в Украине, где на на всех уровнях власти бандиты и беззаконие есть норма. "Если диктатура факт, то революция долг." (с)
Відповісти
Да, и еще мил человек, вы если уж рассказываете, как там дела за бугром, то не поленитесь дать ссылочки на первоисточники, и не путайте понятие "первоисточник" с партийной прессой регианалов.
Відповісти
Ото то срач...
Відповісти
Ще один "кремлівський мрійник" з печери виліз...
Відповісти
А на прапорі ПАРТІЇ РЕГІОНІВ зображена карта нашої держави УКРАЇНИ... І ви, падлюки, по ній топчетесь???
Відповісти
Думає, що негоже топтатись по Україні, яка зображена на прапорі Партії регіонів...
Відповісти
Коли побачила фото,подумала що то знимають якийсь фільм жахів.Як якесь місто бомжів.А ще таке враження особливо на 8 фото зверху що в нас війна почалась.Цікаво, як самі кияни до цього бардака ставляться?А ще важко навіть уявити що там по підїздах та підвалах прилеглих будинків робиться .Зараз доречі в Київ по даних МВС зїхались практично всі люди без постійного місця проживання зі всієї України.Бо там кормлять безкоштовно.Коли це все скінчиться вони ж всі там залишаться.Думаю що кияни ще довго будуть отой євромайдан згадувати "не злим, тихим словом".
Відповісти
Московська підстілка ,може хватить коментувати те ,чого в очі не бачила ,підніми свій жирний зад і поідь на майдан ,а тоді будеш підгавкувати.
Відповісти
Шановний Евген!Я був на євромайдані і бачив те ж саме що і на фото.Гнітюща картина.Тільки тут ще не всі фото як я розумію виклали.Бо євромайдан виглядає ще в два рази гірше ніж на фото.А вам,шановний раджу відірвати вашу дупу від компа і поїхати на майдан підтримати ваших побратимів.Але думаю що ви цього не зробите.Бо для цього треба мати волю і тверді переконання.Думаю що ні першого ні другого в вас немає:)Та і коли вам їхати? Ви ж дуже зайняті.Треба ж комусь гадити та поливати брудом людей в інеті:)))
Відповісти
От якраз шановний я вже другий раз приіхав з майдану і нічого огидного там не бачив ,всюди позитив .Протести в білих рукавичках -для таких як ви.
Відповісти
Повторяю для Евгена, Ви мудак, і не поажаете чужих думок, Все що не повашому, зло, тому Ви опять мудак!
Відповісти
евген-не тільки мудак, ще евген-свідомий українець.

"Свідомий українець зобов'язаний бути тупим і дебільним. Якщо свідомий українець не є тупим і дебільним, він автоматично стає жидом або москалем..." Степан Бандера.
Відповісти
Останні новини
Майдан буденний. НОТАТКИ ОЧЕВИДЦЯ. ФОТО
19 грудень, 2013, 00:31