Німецький завод під Луцьком добудують до кінця зими

Німецький завод під Луцьком добудують до кінця зими
Другу чергу заводу бортових автомобільних кабельних мереж «Кромберг енд Шуберт» планують ввести в експлуатацію у лютому 2014-ого року.

Про це стало відомо під час зустрічі голови Волинської ОДА Бориса Клімчука з керівництвом заводу, – йдеться в ефірі програми «Акценти».

«Вкладаємося в термін. До кінця лютого маємо вже ввести в експлуатацію», – зазначив технічний директор заводу Славомір Качмарек.

«90 мільйонів гривень – це дуже добре. Ще додаткові 3,5 мільйона євро, а це приблизно 40 мільйонів гривень», – додав технічний директор щодо обсягів інвестицій, вкладених у будівництво нової черги заводу.

«Це серйозна інвестиція для Волині і Луцька. Ми раді інвестиціям набагато меншим», – відзначив Борис Клімчук.

Нагадаємо, цитуючи керівництво заводу, перший заступник луцького міського голови Святослав Кравчук розповів, що через розбудову завод не має можливості виконати обіцянку щодо фінансування продовження тролейбусної лінії до території заводу. Для цих потреб необхідно було 2,6 мільйона гривень.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Завод, розбудова, інвестиції, робочі мысця... а до чого тут Кравчук з тролейбусами? Нехай спочатку хоч одного інвестора "приведе" в область, а потім мізки парить!!!
Відповісти
древній лохотронщик.
Відповісти
Інвестиції (130 млн. гривень), розширення заводу це звичайно добре. Ось тільки зарплати робітникам "Кромберг енд Шуберт" чому не збільшують? Середня зарплата 2000-2500 грн. - замало виходить для працівників даного підприємства.
Відповісти
Ринок звiрячий диктуе мiзернi зарплати.
Ескплуатують украiнцiв за безцiнь.
Відповісти
Останні новини
Німецький завод під Луцьком добудують до кінця зими
24 грудень, 2013, 13:36