У міліції заперечують причетність спецпризначенців до смерті активіста

У міліції заперечують причетність спецпризначенців до смерті активіста
Столична міліція заперечує вбивство учасника Євромайдану Павла Мазуренка.

Про це повідомила керівник прес-служби Головного управління МВС України в Києві Ольга Білик, ‒ пишуть Коментарі з посиланням на РБК-Україна.

За її словами, 18 грудня чоловік прийшов додому і розповів дружині, що його побили люди в чорних куртках. 19 грудня у нього піднялася висока температура. Лікарі виявили у нього підозру на пневмонію і сказали, що йому необхідна госпіталізація, але він відмовився.

21 грудня чоловік, перебуваючи вдома, впав у ванній, і дружина викликала «швидку». Постраждалого направили в політравму з пошкодженням перенісся, за результатами рентгену його відправили в терапію лікарні №12.

Як повідомила Білик, вже перебуваючи в лікарні, чоловік розповів лікарям, що його побили на Майдані. Після цього лікарі зателефонували до Шевченківського райвідділу міліції Києва, де цей факт був зареєстрований за ст. 125 Кримінального кодексу України ‒ умисне легке тілесне ушкодження.

У МВС зазначили, що дружина постраждалого у своїх свідченнях не згадувала той факт, що чоловіка побили саме працівники «Беркуту».

У ніч із 22 на 23 грудня чоловікові стало гірше і його відправили до реанімації. 23 грудня о 10:00 він помер.

За даними міліції, судмедексперт підтвердив, що причиною смерті чоловіка стала двостороння пневмонія. При цьому Білик додала, що опитування свідків показало, що різним людям він розповідав різні версії інциденту з його побиттям.

Нагадаємо, в київській лікарні помер активіст Євромайдану, 41-річний Павло Мазуренко. За інформацією ЗМІ, його побили працівники «Беркуту». Медики поставили йому діагноз «пневмонія».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а ні, вони взяли гуртом і зізнались. ))
Відповісти
А давайте, всіх покійників, починаючи з 30 листопада повісимо на Беркут? І вийдемо на майдан в знак протесту...
Відповісти
Останні новини
У міліції заперечують причетність спецпризначенців до смерті активіста
24 грудень, 2013, 18:15