Міліція назвала одну з версій нападу на Чорновол

Міліція назвала одну з версій нападу на Чорновол
У міліції є кілька версій причин нападу на учасницю Євромайдану та журналістку Тетяну Чорновол, серед них і провокація.

Також правоохоронці закликають народних депутатів не втручатися в роботу слідчої групи і попросять повернути відеореєстратор з машини побитої журналістки, - пише Дзеркало тижня з посиланням на прес-службу МВС.

"Як відомо слідству, активістка неодноразово залишалася на ніч у Будинку профспілок і пересувалася винятково у супроводі інших активістів. В ніч нападу вона була одна, тому, можливо, нападники цим і скористалися", - йдеться у повідомленні міліціонерів.

"Напад на Тетяну Чорновол будуть розслідувати найбільш досвідчені співробітники Центрального апарату МВС - кримінальне провадження передається до Головного слідчого управління МВС України. Зараз на місці працює потужна слідчо-оперативна група на чолі з першим заступником міністра внутрішніх справ України Віктором Дубовиком. Зазначена подія перебуває на контролі міністра внутрішніх справ України Віталія Захарченка", - зазначили у МВС.

"Процесуальне керівництво здійснюється Генеральною прокуратурою України. Вже відомо, що в автомобілі Тетяни Чорновол було знайдено відеореєстратор, проте родичі постраждалої не віддали його співробітникам міліції для встановлення причини нападу. До того ж, не обійшлося і без деяких народних депутатів, які прибули на місце події, що постійно втручалися в роботу слідчо-оперативної групи. У зв'язку з цим було прийнято рішення про повторний огляд місця події. МВС закликає родичів повернути відеореєстратор, адже він є не тільки речовим доказом, але і дасть можливість об'єктивно оцінити подію", - кажуть міліціонери.

Нагадаємо, вночі двоє невідомих підрізали на трасі автомобіль відомої журналістки і громадянської активістки Тетяна Чорновол, а потім дуже сильно побили її. Чорновол пов'язує напад на себе з активною громадською діяльністю. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтею "хуліганство".

Президент України Віктор Янукович доручив міністру внутрішніх справ Віталію Захарченку терміново вжити всіх необхідних заходів для розслідування побиття журналістки.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"серед них і провокація."
Захарченко, можливо Беркут то були переодягненні студенти?))
Відповісти
Ти не лікар ти пацієнт :) щось дивно часто почалися нападки на актівістів то в харкові щось спалять або поріжуть а то цю чорновол побили.... може просто майдан тпочав затихати на минуле віче прийшло тисяч 5 от і лідери від опоздриції шукають нових жертв... а оскільки влада показала що їм пофіг хочете стояти то стійте... то вирішили жертв склепати самі... це моя думка...
Відповісти
тут чувствуется рука то ли мастера, то ли чемпиона...:)
Відповісти
Подивись список постраждалих після побиття Беркутом, його вже неодноразово тут публікували і замовч вже!!!
Відповісти
Тролі ,ану до буди .
Відповісти
Вся різниця між лемками і волинянами виражена в цих коментарях.Будьте людьми!
Відповісти
Останні новини
Міліція назвала одну з версій нападу на Чорновол
25 грудень, 2013, 11:40