Прокуратура Волині оскаржила рішення 24 місцевих рад щодо Євромайдану

Прокуратура Волині оскаржила рішення 24 місцевих рад щодо Євромайдану
Прокуратура Волині хоче, щоб суди скасували 24 рішення місцевих рад області щодо розгону Євромайдану або зриву підпису угоди про асоціацію з ЄС.

Такі рішення прийнято всупереч вимог ст. 19 Конституції України та Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», - повідомили у прес-службі правоохоронців.

Зокрема, органи місцевого самоврядування не наділені повноваженнями надавати оцінку та здійснювати контроль за діяльністю центральних органів влади й визначати напрямки реалізації зовнішньої політики держави.

Наразі два позови вже задоволені, ще 22 перебувають на розгляді в суді.

Нагадаємо, 26 грудня окружний адмінсуд скасував рішення Ківерцівської міськради про звернення до керівників держави.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
контрреволюція у дії. ось до чого призводить мякотілість опозиції. ну навіщо волинській прокуратурі так відверто лягати під Януковича?
Відповісти
Історичний момент. Прокуратура і суди пишуть собі вирок на майбутнє.
Відповісти
"два вже задоволені" так от чим прокурори задовільняються )
Відповісти
Прощання Сьогодні 11:59
Шановні Волиняни! Шановні працівники ПТО України! ДПНЗ "Луцьке ВПУ" понесло велику втрату. 27 грудня 2013 року на 1109 день нещадного грабування училища,після успішного розводу Батова в бані та післябанний період, після слізного вмовляння Богданця та вимушеної згоди Некрасової, подав заяву на звільнення з займаної посади заступник директора з АГР Панькевич С.Г. Його довго будуть згадувати в училищі і,особливо, в управлінні О і Н Волинської ОДА.Його діяльність назавжди залишиться в пам*яті працівників училища та печінках Батова, Поповича, Грушки. Він більше не буде заочно "працювати" в училищі, обкрадати,грабувати його. Він більше не буде споювати працівників училища розведеним спиртом власного розливу за підтримку його "діяльності", за вихід з профспілки,.... Він знайде нове місце,де продовжить свою "славну" аферистську діяльність. Є пропозиція розпочати процедуру внесення діяльності Панькевича С.Г. в книги рекордів ПТО України та кримінальних злочинів. Правоохоронним органам вивчити передовий професійний досвід Панькевича та присвоїти йому відповідне звання. P/S/ Бажаючим придбати бланки листів непрацездатності інших документів з мокрими печатками, вирішити справи в прокуратурі, міліції, судах, попаритись та виграти 200-300гривень,після чого програти 200-300 тисяч в бані - можна вийти на контакт з Панькевичем через Некрасову і Богданця.
Відповісти
Останні новини
Прокуратура Волині оскаржила рішення 24 місцевих рад щодо Євромайдану
28 грудень, 2013, 07:00