Луценко був п’яний, його побили мітингувальники, ‒ міліція. ВІДЕО

Луценко був п’яний, його побили мітингувальники, ‒ міліція. ВІДЕО
За твердженням міліції, екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко у вечір, коли його побили, був нетверезим.

Правоохоронці оприлюдили відео подій 10 січня, коли біля будівлі Києво-Святошинського райсуду та Святошинського райвідділку міліції сталися сутички між «Беркутом» і протестувальниками, - пише ТВі.

Як відомо, тоді правоохоронці побили Юрія Луценка (він потрапив до реанімації), близько десяти мітингувальників, кількох журналістів і двох народних депутатів .

Утім, міліція не вважає силовиків винними в конфлікті й у побитті екс-міністра. Змонтоване відео, взяте МВС із різних джерел, супроводжує коментар, прямо протилежний версії мітингувальників, журналістів і самого Луценка.

«Відповідно до неадекватної поведінки, він, імовірно, перебував у стані сп’яніння», – каже коментатор ролика про Юрія Луценка.

«Підійшовши до одного з керівників спецпідрозділу, Юрій Луценко нецензурно висловився та погрожував йому. Після цього разом із дружиною він пішов у бік групи мітингувальників. Між мітингувальниками та міліціонерами пан Луценко не перебував. Тілесних ушкоджень Юрієві Луценку працівники міліції не спричиняли. Через деякий час пролунала фраза про те, що Юрія Луценка побили. У зв’язку з цим група громадян кинулася до автобусів і намагалася їх пошкодити. Працівники міліції були змушені відтіснити правопорушників від транспортних засобів», – коментує голос за кадром.

Як відомо, в ніч проти суботи на проспекті Перемоги в Києві активісти Автомайдану блокували автобуси з бійцями «Беркуту». Луценка побили разом із іншими мітингувальниками. «Беркутівці» раптово почали нещадно бити його по голові. Розбили на обличчі окуляри. Він упав, знепритомнів, і тільки тоді вони перестали його бити», – повідомила його дружина, депутат Ірина Луценко. За її словами, Юрієві Луценку завдали близько десяти ударів кийками.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Луцик завжди напідпитку. Знайшли новину. Згадайте німеччину...
Відповісти
Слушні запитання від Володимира Ар'єва щодо нібито знайденого алкоголю в крові Луценка:
"На основі заяви Ярового, маю відкриті питання до керівництва клініки "Борис":
1) чому дослідження крові Луценка відбувалось в іншій клініці, в той час як "Борис" має необхідне лабораторне обладнання?
2) чи надавав Луценко або його родичі право клініці "Борис" передавати його біоматеріал, як пацієнта "Бориса" і чи зафіксований дозвіл письмово?
3) чи надавала клініка "Борис" право головлікарю іншої клініки робити заяви стосовно здоров'я її пацієнта?
Від відповідей на ці питання також залежатиме чи я та купа моїх знайомих взагалі звернемося до клініки "Борис" у майбутньому."
Відповісти
http://www.politarena.org.ua/index.php?newsid=61604 яке змонтоване відео? Матюкається алкаш...
Відповісти
Отримав, нарешті, адекватну відповідь... Наривався на це давно.
Відповісти
Експертизу робили? Без неї це брехня. Міліція, що бє власний народ і ховається від нього за касками та масками - це бандформування і ставлення в народу до нього відповідне.
Відповісти
http://youtu.be/R1aiTBvZIHA
Відповісти
я б только за оскорбление луценки далбы по голове чтоб его не довезли до больницы
Відповісти
Останні новини
Луценко був п’яний, його побили мітингувальники, ‒ міліція. ВІДЕО
13 січень, 2014, 14:16