У епіцентр сутичок Києва прийдуть матері силовиків

У епіцентр сутичок Києва прийдуть матері силовиків
У центр Києва, де відбуваються криваві заворушення між протестувальниками та «Беркутом», просять прийти матерів спецпризначенців.

Ініціатива, де планується, щоб матері прийшли і просили своїх дітей не виконувати злочинні закони, відбудеться 21-го січня о 18:00, - пише Українська правда.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив користувач Матвій Нікітін.

«Якщо у вас є сини і брати серед тих, кого зараз змушують стояти на Грушевського на мінус десять, і повільно, але впевнено втрачати нирки, прийдіть, і заберіть їх. Поки ми ведемо переговори, які невідомо чим ще закінчаться, хлопці будуть вже інвалідами», - закликають матерів бійців.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Особисто для мене не зовсім зрозумілим є формулювання в статтті "не виконувати злочинні закони". Якщо мається на увазі закони 16.01.14р. то саме ці правоохоронці до їх виконання ніякого відношення не мають. А якщо це стосується охорони порядку, держустанов, державної, правитної і комунальої власності - то що ж тут злочинного. "Мирні мітингувальники" своїми діями порушили ряд міжнародних правових норм, не говорячи вже про національні. Матвію Нікітіну бажано більш чітко розтлумачувати, що саме він хоче донести у своєму повідомленні. Адже зайва плутанина в подальшому буде тільки роздмухувати хаос і соціальну напругу...
Відповісти
Ультрас Північної трибуни підтримали ініціативу фанатів київського «Динамо». Фанати «Дніпра» виїхали на Київ, щоб приєднатися до створюваних динамівцями загонів самооборони для захисту киян від «тітушок»
Відповісти
Я згідна з Матвієм, треба рятувати своїх дітей, поки вони ще живі і здорові. Я , мама офіцера і неамагаюся вже тиждень знайти людей, які зацікавленні в порятунку своїх дітей. Я не хочу, щоб моя дитина втрачала здоров*я через цю владу, якби це стосувалося іншого питання, а саме врятувати мирне населення, дітей та інші добрі справи, я б погодилася. А це ради чого, радибанди бандитів, які ніколи не допоможуть цьому бідному силовику, в яекого зарплптп 2000 грн.Я б дуже хотіла бідняти всіх мам, дружин на захист нащих дітей. Я підтримую акцію захисту наших силовиків від бандитської влади, яка б мусила вже пійти після того, коли дали команду застолсовувати зброю проти свого народу.
Відповісти