На Львівщині ховають застреленого активіста Майдану

На Львівщині ховають застреленого активіста Майдану
На Львівщині тисячі людей прощаються з активістом Євромайдану Романом Сеником, який був поранений під час сутичок на Грушевського у Києві.

До домовини з тілом новітнього українського героя, в місцевий храм цілу ніч ішли не лише галичани, а й мешканці з інших областей України, - пише IA ZIK.

Євромайдан з Києва прислав своєму незламному та мужньому побратимові вінок слави.

За словами одного зі священиків, навіть у страшному сні не приснилося б, що в Незалежній Україні будуть в церквах відспівувати загиблих за народ та державність.

У чині похорону, зокрема, взяли участь депутати Львівської обласної ради, Яворівських районної та міської рад, мери, представники партійних та громадських організацій, учасники національно-визвольних змагань, делегація з міста Турки, де покійний останнім часом проживав.

Нагадаємо, що в суботу, 25 січня в одній із київських лікарень помер активіст 45-річний Роман Федорович Сеник, який був тяжко поранений 22 січня на вулиці Грушевського.

Незважаючи на дві операції та всі зусилля медиків Київської міської клінічної лікарні № 17, врятувати людину не вдалося. Романові снайпер прострелив легеню: він переніс декілька операцій, навіть довелося ампутувати руку.

Під час сутичок на Грушевського чоловік втратив понад 3,5 літра крові й перебував у комі. Для порятунку цього сміливого галичанина здали кров понад 350 небайдужих людей.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вічна ПАМЯТЬ!!! Брате, ми за Тебе помстимося!!! Скоро,дуже скоро! І помста буде жахлива! СЛАВА УКРАЇНІ!!! Героям Слава!!!
Відповісти
свої і вбили!Нема чого на беркут гнати!
Відповісти
Останні новини
На Львівщині ховають застреленого активіста Майдану
27 січень, 2014, 15:35