Чи повинна луцька «Батьківщина» бойкотувати голову своєї фракції?

Чи повинна луцька «Батьківщина» бойкотувати голову своєї фракції?
Депутат Луцької міськради Андрій Осіпов вважає, що фракцію ВО «Батьківщина» не має права очолювати Юрій Корольчук, оскільки він працює на підприємстві, яке належить регіоналові.

Натомість голова Волинської організації ВО «Батьківщина» і секретар міської ради Григорій Пустовіт каже, що політична діяльність Корольчука не має ніякого стосунку до його роботи. А сам Осіпов просто шукає претензій, бо ображений на партію, яка його колись виключила зі своїх лав.

ОДНИХ БОЙКОТУЮТЬ, НА ІНШИХ «ЗАКРИВАЮТЬ ОЧІ», ОСІПОВ

Відповідне запитання обранець громади спрямував до голови волинського осередку ВО «Батьківщина», секретаря міськради Григорія Пустовіта під час сесії міськради у середу, 29 січня.

Як розповів Андрій Осіпов у коментарі ВолиньPost’у, Юрій Корольчук – член бюро волинської обласної організації «Батьківщини» і очольник однойменної фракції у Луцькраді. Водночас, Корольчук працює гендиректором ПАТ «Волинь-Авто», яке пов’язують із народним депутатом від Партії регіонів Таріелом Васадзе, який 16 січня проголосував за «скандальні закони».

«У нас зараз відбувається економічний бойкот. Партію регіонів засуджують. Тому зрозуміло, що я очікував принаймні якихось пояснень з приводу статусу Корольчука на посаді голови фракції ВО «Батьківщина», – пояснив Андрій Осіпов.

Мовляв, на посаді гендиректора Юрій Корольчук «по декілька разів у день» спілкується із Таріелом Васадзе, адже є його прямим підлеглим.

«І тому існує обґрунтована підозра, що він може бути не завжди революційно налаштованим. Принаймні, існує така тінь сумніву», – зауважив Осіпов.

«Я вважаю, що партія «Батьківщина» має дати відповідь на це питання», – підсумував обранець громади.

«ДЕСЬ ЗІГРАЛА ОСОБИСТА ОБРАЗА» - ПУСТОВІТ ПРО ПРЕТЕНЗІЇ ОСІПОВА

Як розповів Григорій Пустовіт у коментарі ВолиньPost’у, у ВО «Батьківщина» немає обмежень на професію і місце роботи, про що він і сказав Андрію Осіпову.

«Юрій Корольчук все життя пропрацював у «Волинь-Авто». Це підприємство на якому він не займається політикою, а організовує продаж та ремонт автомобілів. Політичні погляди і позицію Юрія Корольчука ми знаємо і він їх проявляє поза роботою. Перед нами зараз не стоїть питання, що людина повинна виходити з партії, або залишати роботу, де пропрацювала дуже довго. Якщо так підходити, то багато людей з ВО «Батьківщина» та й інших демократичних партій мають залишати роботу, тому що багато хто працює в структурах, де керівниками або власниками є регіонали чи їх сателіти», – прокоментував Григорій Пустовіт.

Окрім того, очільник волинської «Батьківщини» зазначив, що пам’ятає одне з інтерв’ю Андрія Осіпова, де він розповів, що одного разу виправдав убивцю. Але зазначив, що він – адвокат, а це – його робота.

Також Пустовіт навів приклад роботи медика, який лікує людей, не залежно від їхніх політичних поглядів. «Це нічим не відрізняється від роботи Юрія Корольчука», – додав він.

На думку Григорія Пустовіта, питання Андрія Осіпова більше пов’язане із «історією його стосунків» з партією «Батьківщина» і, мабуть, «десь зіграла особиста образа».

Нагадаємо, торік Андрія Осіпова виключили з лав ВО «Батьківщина», зокрема, за недисциплінованість і підрив авторитету партії.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Корольчук це продажний реліктовий пердун, у якого немає ні краплини совісті.
Відповісти
Отой корольчук справжній регіанал, ставиться до своїх працівників як до бидла.
Відповісти
Пустовіт, в свої роки маєш знати, що не адвокати виправдовують, а судді.
Відповісти
люди в вашій партії підривають авторитет нашої Батьківщини, капець.
Відповісти
Які проблеми ?
ПР=БЮТ
Відповісти
Корольчук! Якщо в тебе залишилась хоча б краплинка совісті, то склади депутатський мандат, який ти отримав завдяки опозиційній "Батьківщині".
Відповісти
Що Пустовіт, що Осіпов (який більш порядний, бо чесно вийшов з "Батьківщини") пристосуванці для власної кар'єри і грошей.
Корольчук ніколи не піде проти ВОЛІ свого ХАЗЯЇНА- великого Васадзе.
Так що це пусті балачки і така гра в "ПАРТІЇ для ДОВІРЛИВИХ".
Як би Пустовіт не роздував щоки віри йому теж нема і не буде.
Відповісти
Не треба нікого обманювати, а мусимо сказати чесно, що Волинська Юатьківщина пустовіта - це профанація опозиції і підстилка Партії регіонів!! У районах бютівці заодно з регіоналами. А дурним людям очкі втирають!!!!
Відповісти
супер) в тему сказав) злизалися 2 партії і їх районні вожді) "Родинна ковбаска" теж далека від політики) Як І "СОЛО" Башкаленка)
Відповісти
Подивіться на ХОРОМИ ГОРДІЙЧУКА ПЕТРА МИКОЛАЙОВИЧА ВІН ДАЛЕКО ВІД ПШОНКИ НЕ ВТІК !!!! ВЧІТЬСЯ ЯК ТРЕБА ЗАРОБЛЯТИ!!!!
Відповісти
Останні новини
Чи повинна луцька «Батьківщина» бойкотувати голову своєї фракції?
30 січень, 2014, 17:39