Корчинський їде в Україну

Корчинський їде в Україну
Лідер партії «Братство» Дмитро Корчинський, який зараз перебуває за кордоном, повертається в Україну.

Про це він у четвер написав на своїй сторінці в Facebook, ‒ пише Українська правда.

«Сподіваючись на краще, плекаючи у серці ніжність до багатостраждального українського народу, з вірою в благодатність амністії і з упевненістю у непересічному добросерді вбивць з МВС та їхніх посіпак з Генеральної прокуратури, я потроху пакую валізи й рихтуюся до здибанки з коханою Вітчизною», ‒ написав Корчинський.

Він повідомив, що упродовж десяти найближчих днів має відбутися суд, «який, можливо, звільнить мене від кримінальної відповідальності за любов до свободи».

Як вважається, Корчинський міг бути одним із провокаторів, які підбурили «Беркут» до побиття протестувальників і журналістів біля Адміністрації президента на вулиці Банковій 1 грудня.

Зокрема, очевидці виклали в інтернет фото, на яких видно Корчинського біля бульдозера, що намагався прорвати кордон силовиків.

5 грудня стало відомо, що Корчинському пред’явлено підозру за статтею Кримінального кодексу України щодо організації масових заворушень на вул. Банковій та оголошено у розшук.

14 грудня МВС повідомило, що Корчинський перебуває за кордоном та оголосило його в міжнародний розшук.

29 січня депутати прийняли так званий закон регіоналів про амністію ‒ закон №4021-3 про усунення негативних наслідків та недопущення переслідування та покарання осіб з приводу подій, які мали місце під час проведення мирних зібрань.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ми дуже його чекаємо: один з носилками і двоє - з лопатою.
Відповісти