Українці зіпсували вечерю регіоналам в США. ФОТО

Українці зіпсували вечерю регіоналам в США. ФОТО
Українці Вашингтону зустріли Клюєва та Бондаренко акцією протесту на вході в Посольство України в США, куди українська делегація прибула на вечірнє прийняття.

Активісти тримали фото загиблих протестувальників, побитих журналістів, а також символічно лежали на тротуарі, вкриті українськими прапорами, ‒ пише портал VIDIA.

«Сергію Клюєву довелось проходити повз «тіла» вбитих його діями людей і відповідати на запитання українців, чи не соромно йому. Апетит явно був зіпсутим», – прокоментували організатори акції.

За словами активістів, з посольства викликали поліцію, проте та, побачивши, що це звичайна акція протесту, поїхали геть.

«Але всі інші гості до посольства прокрадались через чорний вхід, як злодії. Всі парадні входи в будь-які будови майже усіх країн світу для них тепер зачинені. Українці є повсюди! Обличчя катованих і вбитих супроводжують винних, куди б вони не поїхали – в жодній країні не сховатись від українців», ‒ додають вони.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Євровійна
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
...про Україну УКРАЇНОФОБКА ЛЄНОЧКА??? А ЧИМ ХОРОШИМ МОЖЕ ПОХВАЛИТИСЯ Клюєв??? Хіба тим,що УБИВ ще мало УКРАЇНЦІВ??? ДИВНО,шо США дозволило приїхати цим представникам Віктора КРИВАВОГО і ГАНЬБИТИ УКРАЇНУ!!! ПРеваншистів - ФАШИСТИ 21-го СТОЛІТТЯ та ВБИВЦІ УКРАЇНСЬКОГО НАРОДУ!!!
Відповісти
Останні новини
Українці зіпсували вечерю регіоналам в США. ФОТО
07 лютий, 2014, 09:06