Лучанка розмальовує під’їзди героями мультиків. ВІДЕО

Лучанка розмальовує під’їзди героями мультиків. ВІДЕО
Луцька художниця Тетяна Новосад розписала внутрішні стіни багатоповерхівки сюжетами із мультиплікаційних фільмів.

Жінка займалася роботою виключно у нічний період, - пише Слово Волині.

«Втомившись щодень відмивати його від сороміцького графіті та підмітати гори недопалків, жінка вирішила достукатися до сумління молоді за допомогою творчості. І вийшло», - йдеться у повідомленні.

«Я фарбувала все це вночі, бо малі діти. Поклала спати і після 12-ї, спокійно виходила і малювала. Загалом, я це робила не щодня, але пішло десь до півроку. Приблизно так», - розповіла художниця Тетяна Новосад.

Псувати таку красу ніхто не наважується уже котрий місяць. А почалося усе, пригадує пані Тетяна, з майданчика дитсадка. Розмалювавши тамтешню пісочницю, вирішила надати фарб і своєму під’їзду. А в підмогу собі на окремі поверхи сходової клітки, взяла сусідку. Разом і завершили так званий «комунальний проект». Люди креатив оцінили: а немісцеві від «арт-терапії» Тетяни – взагалі у мистецькому нокауті.

А подивитися й справді є на що: тут і рибка «Немо» з однойменного мультика, й гуси-лебеді, гноми, русалки, невгамовні Чіп і Дейл. Проти такої краси не проти навіть комунальники. Ініціатива людей, кажуть, заслуговує на похвалу. У Луцьку, мовляв, такі яскраві будинки на пальцях можна перелічити»

«Люди, які мають хист художній, естетичний, вони самі взяли ініціативу у свої руки і зробили на панелях такі малюнки», - розповідає Віктор Гришко, інженер з експлуатації ЖКП№11.

«Ми до цього відносимося спокійно, лиш би у людей був комфорт. Як що це так, будь ласка. Ми не проти. Малюнки у під’їзді на вулиці Кравчука можна побачити із першого по сьомий поверх, два горішніх – не розмальовані», - додає він.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: цікаво
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Молодець! Бажаю цій жіночці здоровя, натхнення і всього самого найкращого! Завдяки таким людям змінюється життя!
Відповісти
МОЛОДЧИНКА ..СЛІВ НЕМАЄ ..ТВОРИТИ ДОБРО ЦЕ БЛАГО ..А ДЛЯ ДІТОК ЦЕ СТОРИЦЕЮ ВЕРНЕТЬСЯ ..
Відповісти