Правий Сектор прийшов до головного лісника Волині

Правий Сектор прийшов до головного лісника Волині
Активіст Правого Сектору Волині прийшли на "секретну" нараду до начальника обласного управління лісового та мисливського господарств Богдана Колісника.

Нагадаємо, вони вже приходили до посадовця 24 лютого.

Тоді Колісник з другої спроби написав заяву про звільнення, текст якої задовольнив протестувальників.

26 лютого Правий Сектор зібрався на нараду до головного лісника області.

Власне прийшов лише один чоловік, який заявив, що він представник Правого Сектору. Чоловік наголошує, що бійці Правого Сектору не стріляють в людей, не б'ють їх і не збираються забирати в них майно.

Зауважимо, що Колісника на нараді нема.

Згодом його шукали в приміщення управління, але не знайшли.

За розвитком подій слідкуйте в трансляції Дмитра Чіркова.


Live streaming video by Ustream

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 11
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Якщо хтось і підлягає люстрації, то це саме Богдан Колісник.
Відповісти
Правильно, гнати в хвіст і в гриву одного з найбільших корупціонерів...
Відповісти
А чого секретну. Збираються деревообробники. Про нараду знали всі. Навіть правий сектор. І чого до Колісника!? Ви ж його вже зняли. Заплуталися ви, хлопці
Відповісти
А посвідчення у того чоловіка було? Він точно з правого сектору? Кажуть,що там багато примазаних.
Відповісти
Як то - заявив, що є представником? Може кожен оголосить себе якимось представником і перейменуємо Україну на Сьєра Леоне 2 ?
Відповісти
Кто работает тот платит налоги,а кто не работает тот платит своим временем.каждый безработный должен отработать 40 часов на благоустройство города,села,т.почистить пустыри,наколоть дров одиноким бабулькам.подмести двор гузю.сшить шапку пирож.
Відповісти
Расскажите как и почиму он писал заяву 2 раза?
Відповісти
Не гнати, а посадити у тюрму! Проведіть люстрацію над першим секретарем обкому КПУ Бущиком П. Г. і його родину!
Відповісти
Цікаво, а як прокоментує цей довбаний ПРАВИЙ СЕКТОР ситуацію, яка мала місце 26 лютого 2014 року у Державній інспекції сільського господарства у Волинській області за адресою: м. Луцьк, вул. Винниченка, 67?.. Ці грьобані активісти на чолі з недоношеним і недоробленим чи мабуть навпаки - недоробленим і недоношеним Хведчаком увірвались в кабінет керівника, побили його, витягнули в приймальну, кинули на підлогу і з погрозами витягнули з приміщення. Це жах, ЖАХ, який вони, уроди, ізвєрги, ієзуїти, вандали заставили дивитись весь штат інспекції. Куди ми йдемо? В Європу чи в ЖОПУ? Де гуманні цінності, де свобода слова? Чим той керівник таке заслужив? Тим, що ходить в якомусь такому невзрачному костюмі, тим, що має здатність располагати людей до себе своєю щиростю і добротою? В той же час його замєстітєлі - Свєта Соколовська і Танька Семенюк - дві найбільш продажні і корумповані амбіційні та брехливі СУРИ!!! Соколовська - дочка Горошкіної, тої, яка керує фондом підтримки фермерських господарств і яка бабуляси збиває по цільових програмах за принципом 50/50. Соколовська - це та, яка "піде по трупах, по головах" заради власної мети і саме головне - НАЖИВИ! Сокловська у 2012 році, будичи першою особою в стурктурі тупо відмила бабкі - 28 тисяч гривень загнала за ремонт машини "ДЕУ ЛАНОС" і це при тому, що ця сума складає десь приблизно половину вартості машини - "поставили" кондиціонер, якого там і досі немає, поставила електросклопідіймачі... віртуальні правда, але "поставила". Більше того, приймала на роботу людей "ЗАДНІМ ЧМСЛОМ", ігноруючи антикорупційне законодаввство взяла на роботу племінницю, невістку, коханця, якого вигнали і т.д. і т.п. ЛЮСТРАЦІЮ ЇЙ!!! Далі - Семенюк - хапуга ще та, хабарниця. Затемнила вікна в службовому авто за ВЕЛИКІ гроші, за гроші, за які можна було б купити "ТАВРІЮ НОВУ". Користуючись можливістю і службовим становищем та здійснюючи ремонт адмінприміщення інспекції - робила цей же ремонт за БАСНОСЛОВНІ СУМИ, при цьому отримуючи відкати і вкладаючи гроші в будівництво будинку своєї дочки, який, до речі, розміщений в парковій зоні селища Топільнего. Семенюк взагалі протівна баба, подла, мєрзка і корислива. Чого вона на роботу взяла Васю Долара? Та тому, щоб разом збивати бабло по земельних питаннях! Васю вигнали колись з роботи за взятки, а вона його підбрала, пригріла і разом вони робили свої темні справи! Правий Сектор - РОЗБЕРІТЬСЯ ЩЕ Й З ЦИМИ ДВОМА діячами!
Відповісти
В тюрму треба не тільки Колісника,а й усіх директорів лісгоспів які мовчки виконували усі його злочинні команди,і при цьому ще й для себе крали чимало,подивіться у яких хоромах вони живуть та на яких машинах їздять при зарплаті 3500грн.
Відповісти
колісник злодій який на 49 років \\узяв\\\державне мисливське господарство в \оренду\.судити його та усіх хто йому допомагав в оцих оборудках
Відповісти
Останні новини
Правий Сектор прийшов до головного лісника Волині
26 лютий, 2014, 11:05