Стильний Луцьк. Портрет дня: Олександр Хмільовський

Стильний Луцьк. Портрет дня: Олександр Хмільовський
Олександр Хмільовський, музикант, 35 років

Нашого сьогоднішнього героя ви часто можете побачити влітку на вулиці Лесі Українки. А також на різних бардових концертах, інших заходах. Адже цей чоловік - музикант. Сам не лише грає, а й пише музику, тексти до своїх творів. Особливо цікаво спостерігати за цим музикантом ввечері влітку, коли грати на вулицю він виходить із ліхтариком.

Ми зустріли Олександра в кафе «Аліса», куди він зайшов випити гарячого чаю.

«Загалом я не слідкую за тенденціями моди. Сам поєдную одяг. Вважаю, якщо людина вирішила, що їй щось підходить, то вона повинна так і одягатися. Адже людина самовиражається і через одяг. Я, наприклад, поєдную практичність з чимось цікавим. І не обов’язково, щоб це було щось крикливе, епатажне», - розповідає Олександр.

Каже, що в своєму гардеробі має довгий чорний плащ, через який його деякі люди часто намагаються віднести до якоїсь субкультури. Однак, все це музикант заперечує, адже одягається так, як йому подобається.

Ділиться, що планує пошити собі деякі речі у стилі Ренесансу, аби одяг відповідав музиці, яку грає. Однак для будніх днів обирає собі одяг все ж таки у магазинах.

На фото Олександр одягнений у сорочку, футболку, джинси та черевики. Свій образ чоловік підкреслив годинником та ланцюжком на штанах.



Оцінка модельєра-дизайнера Анни Дідух:

В образі героя черевики підходять до джинсів – досить стильно. Штани добре підгорнуті для літа, але не для зими. Явний недолік джинсів – це їх довжина – вони задовгі. Також до взуття добре дивиться годинник. Джинси підходять до образу музиканта, насамперед через те, що є металеві вставки, ланцюжок. Однак ремінь не підходить. Краще було б, якби він був червоний – підкреслював би сорочку, або чорний – підкреслював би взуття і підтримував годинник.

Сорочка та взуття під джинси підходять. Варто зауважити, що клітинка зараз у тренді. Щоправда дивно дивиться зав’язана сорочка, бо підкреслює животик та і виглядає якось по-жіночому. Футболку до такого образу можна підібрати і темно-синю. Адже білий колір дуже сильно виділяється. Загалом під сорочку в клітинку потрібно одягати однотонні футболки, адже головний акцент уже присутній – клітинка.

Текст і фото Юлії СТАСЮК

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
згодна з дідух, сорочку так зав'язують дівчата
Відповісти
Взагалі-то монополія на певні речі - дурна справа. Дуже багато жінок купляють чоловічі сорочки в клітинку, бо вони класні. Панчохи в період Ренесансу носили чоловіки. Штани раніше також носили чоловіки. Джинси раніше були одягом бідних. Часи змінюються зі швидкістю миті. Усе повертається, йде в забуття потім знову повертається. І не треба ганятися за іконами - треба самим бути ними.
Відповісти
Не ображайте музиканта. Тим більше поета. Він певно посміхається з "важливості" цієї рубрики, і "проблем" які тут обговорюють. Гітара і поет- ось його стиль. А не соро4ка зав'язана "якось не так".
Відповісти
Усім читачам зичу гарного настрою, дієвості, жадібності до кожного дня!
Творіть натхненні мрії й досягайте їх!
Почніть хоча б з маленької!!!
Муррр! ;-)
Відповісти
Останні новини
Стильний Луцьк. Портрет дня: Олександр Хмільовський
03 березень, 2014, 13:58