«Автомайдан» і ДАІ відновлять спільне патрулювання Луцька

«Автомайдан» і ДАІ відновлять спільне патрулювання Луцька
У Луцьку «Автомайдан» і ДАІ відновлять спільне патрулювання вулиць.

Під час зустрічі з виконувачем обов’язків керівника УДАІ УМВС у Волинській області Михайлом Ділаєм активісти «Автомайдану» поцікавилися, чому 12 березня зранку припинилося спільне патрулювання вулиць, - пише ІА ZIK.

Ділай відповів, що до них надійшла відповідна усна вказівка з УМВС. Водночас, він не конкретизував, хто саме дав таке розпорядження.

Він підкреслив, що наразі ДАІ переходить на посилений режим несення служби. Таким чином, по місту працюватиме по три автівки удень та вночі. Ділай погодися відновити спільне патрулювання вулиць працівниками ДАІ та активістами Автомайдану. Про порушення з боку ДАІ, з його слів, слід повідомляти безпосередньо в управління.

Водночас, він попросив і активістів дотмуватися ПДР. Адже, зокрема, вчора, «на двох ваших хопців написали протоколи».

Представники Автомайдану пообіцяли слідкувати, аби їхні активісти не порушували правил дорожнього руху.

Також під час зустрічі стало відомо, що на Волині зараз багато працівників ДАІ пішли на лікарняний. Їхнє керівництво зараз перевіряє, чи справді вони занедужали.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Звичайно, нашій державі не потрібні кошти, які надходять від оплачування штрафів по протоколах правопорушень. Їх кількість збільшилась із співпрацею ДАІ з Автомайданом, їх було б набагато більше, якби працівники ДАІ не скосила епідемія. Давайте і далі будемо платити хабарі, запихати гроші у водійські права і робити вигляд, що ми так старанно боремось за нову державу.
Відповісти
Не Зупинити!
Відповісти
ДАІ потрібно розформувати - це непотріб на дорогах!!!
замінити можна амерами відео - фото - фіксацією.
Відповісти
ДАІ потрібно притягнути до відповідальності автомайданівців, які біля приміщення ОДА постійно порушують ПДР: 1. влаштували стоянку прямо під знаком "Зупинку заборонено" а також в інших заборонених місцях, в той час, коли поряд є достатньо місця на автостоянці; 2. їдуть до центральних дверей ОДА під знак "В'їзд заборонено"(невже тяжко пройтися 30 метрів з автостоянки); 3. їздять непристебнутті ременем безпеки, без сигналів поворотів... Потрібно змінювати ситуацію на дорогах, починаючи з себе, безумовно дотримуючись ПДР!!!

Відповісти
Останні новини
«Автомайдан» і ДАІ відновлять спільне патрулювання Луцька
12 березень, 2014, 18:10