Губернатор просить волинян платити податки

Губернатор просить волинян платити податки
Голова Волинської облдержадміністрації Григорій Пустовіт подякував бізнесменам, які платять податки, та нагадує мешканцям краю про цей обов'язок.

"Після тривалого політичного протистояння та в умовах хиткої соціально–економічної ситуації наша держава повинна виконувати і виконує свої зобов’язання перед військовослужбовцями, соціально незахищеними верствами населення, забезпечує своєчасну виплату зарплат та пенсій", - йдеться в заяві посадовця, яку опублікувала прес-служба ОДА.

"Звертаюся зі словами щирої подяки до громадян та представників бізнесу, які за найскладніших політичних та економічних умов сумлінно виконували свій конституційний обов’язок – сплачували податки", - каже Пустовіт.

"Як громадянин та керівник виконавчої гілки влади, знаю, що європейські цінності – близькі і зрозумілі волинянам. Як відомо, зразкова податкова культура – ознака усіх європейських країн", - додав він.

"Дорогі земляки! Шановні платники податків! Підтвердіть свій європейський вибір відповідальним ставленням у сплаті податків. Ми не маємо права допустити, щоб події в Україні та загрози її незалежності спровокували кризу неплатежів", - закликає губернатор.

"Сподіваюся на розуміння та виконання своїх конституційних обов’язків кожним платником податків. Доля нашої держави, незалежність країни сьогодні залежить від соціальної відповідальності та податкової культури кожного з нас", - каже голова ОДА.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Пустовіт
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
заставте міську владу працювати,а не брати...
Відповісти
Останні новини
Губернатор просить волинян платити податки
18 березень, 2014, 11:44