Екс-нардеп каже, що Парака влаштував «репресії» проти його дітей

Екс-нардеп каже, що Парака влаштував «репресії» проти його дітей
Народний депутат І скликання, журналіст Андрій Бондарчук заявляє, що прокурор Андрій Парака репресував його дітей в прокуратурі через критичні публікації: понизив на посаді його сина та «вигнав» з прокуратури його внучку.

Про це йдеться у газеті «Волинь-нова».

«Мої періодичні виступи у «Волині-новій», видані книги багатьом владоможцям учорашньої регіональної влади, комуністам були дуже не до вподоби, про що й мені відверто говорили. Невідомо, хто був ініціатором, можливо, й сам Парака як вірний страж корумпованої влади, але відреагував таки він. Бо як він, так і його наближені цікавились у сина, який працював в облпрокуратурі начальником відділу: «Ну, що там ще готує твій письменник?», - розповідає Бондарчук.

Він заявляє, що його сина змусили написати заяву про переведення на нижчу посаду у кадровому відділі прокуратури. «В разі відмови, мовляв, знайдуться причини для звільнення», - зазначає Бондарчук.

Екс-нардеп додає, що ще «брутальніше» повелись із його внучкою, яка працює в районній прокуратурі.

«Вона щойно успішно пройшла атестаційну комісію під головуванням першого заступника прокурора області, члени якої одноголосно проголосували за таке рішення. Однак через деякий час її викликали у відділ кадрів і змусили підписати зовсім інший, негативний висновок атестаційної комісії. Вказівку грубо сфальшувати результати атестації дав особисто прокурор Парака (якого при атестації не було) не без благословення начальника відділу кадрів Ващук, яка раніше голосувала разом із усіма членами комісії», - розповідає журналіст.

«Подібними методами з облпрокуратури теж «вимели» кілька досвідчених працівників, бо часто посади тут розподілялись за критеріями, далекими від законних. Нині є немало скарг від посадовців–регіоналів: їх змушують писати заяви. Так тут теж перегинають палицю, бо серед них немало добрих фахівців, яких змусили вступати до партії», - резюмує Андрій Бондарчук.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 30
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
бред алкоголіка...старого))))
Відповісти
парака - сволоч
Відповісти
Парака- розумна, досвідчена людина, а ти...тупий писака
Відповісти
ха ха ха, давайте ще йому повірим...
Відповісти
А що син Бондарчук не був пенсіонером?? То його і попросили?
Відповісти
А як вони попали в прокуратуру? Діти депутата?
Відповісти
Треба було сину менше бухати на роботі, а внучці, яка ще з пісочниці не виросла і якій впору ляльками бавитись, а не долі людей вирішувати, хоч якесь уявлення про роботу мати.
Відповісти
Повна параноя!!! Цей автор має радіти що його син взагалі втримався так довго в прокуратурі, оскільки тверезим на роботі його бачили рідко, пив як коняка, і по коридорах ходив з сигаретою в зубах. А внучка то взагалі розумом не блєстає, це ще так, дуже м'яко сказано!
Відповісти
А Ви чоловіче видно розумом добре "блєстаєте".
Відповісти
Оце Олександр Андрійович Ви й даєте?
Відповісти
От хто хто, а ця сімейка алкоголіків сиділа б і помовчувала!
Відповісти
Люди добрі! Хватить хаяти всіх - розберіться у своїх сім"ях. Сім"я нормальна. А от що "репресований" Бондарчук-молодший успішно працював довгі роки при Януковичі - то так. Працював успішно собі на карман. Добре дер гроші з людей. Працює в прокуратурі та ще й отримує міліцейську пенсію та ще й хабарі брав. Добре жилось. А тут пониження... Нехай радіє що ще не проведена люстрація. На пенсію! Де правий сектор? І перевірити за що накупляв майна та рахунки. А внучка взагалі - аморфне створіння... Бондарчук-старший певно не знав який "патріот грошей" його син. І жінка прокурора не подарок - йдіть в пенсійний фонд луцька і попитайте - вона там працює. Дура дурою.
Відповісти
Що ж ти мовчиш, прокурор про свою тісну дружбу з башкаленко і т.п. Про те, як ти агітував і сам голосував за партію регіонів? Про те, як твоя жінка-юрист лякала працівників пенсійного фонду тобою (працівником прокуратури) бо її хотіли звільнити з роботи.
Відповісти
нехай подякує Параці що взагалі залишив його на рроботі. Парака поставив на його місце молодого нормального хлопця. А у Бондарчука пенсійний вік, плюс пиятики та хабарі. Гоніть щого в шию.
Відповісти
Брєд сивої кобили та внучка тупа і безголова два слова зв'язати не може і роботу робити не вміє. Їй треба йти на кромберг деталі крутити, а не в прокуратурі працювати. Парака- розумна людина і всі працівники можуть підтвердити. А Ви шановний журналіст подумайте що ви журналіст і об'єктивно висловлюйте свої публікації. Не грішіть бо вам воно повернеться стократно і вашій тупій внучці.
Відповісти
Невже ти до цього часу працюєш! А що - непогано - отримуєш міліцейську пенсію та прокурорський оклад. А через "рєшалово" скільки.Ще й пристроїв свою доцю, яка не може собі місця нагріти.І як "великий профі" за два роки умудрилась тричі змінити місце роботи. Скрізь їй погано. Висококласний спеціаліст якого ніхто не хотів бачити.
Відповісти
Андрійович! Не позорь батька. Йди на пенсію. Забува як в 90-ті тебе неодноразово вчили що багато брати і нічого не робити дуже негарно. Думаю, що ти вже набрав собі на "безбідну старість". Якщо звичайно ти її зустрінеш через твою надмірну любов до халявної горілки і грошей.
Відповісти
Бондарчук! Не прикривайся батьком як щитом. Ніхто тебе не репресував. Ти сам собі створив авторитет.Я дочка твоя дійсно не відповідає займаній посаді.
Відповісти
Певно батькові не казав, що ще не так давно ти і дружина відкрито засуджували його писанину і називали своїх рідних "дебілами" і "ніщєтой".
Відповісти
А дружину твою часом не репресують. Щось про неї
не дуже хорошої думки колеги. Авантюристка, пліткарка та любителька хабарів та дармовщини. Як спеціаліст ніяка. Істерична персона.
Відповісти
Бондарчук Олександр порядний чоловік і надійний колега.Я поважаю Бондарчука старшого, який відстоює свою сім"ю.
Відповісти
Бондарчук Саша нормальний чоловік
Відповісти
так із коментарями згідний
Відповісти
правдива інформація
Відповісти
видно автор попав у "яблучко"! Бач як розкричались "плазуни" Параки!Заділо за живе! Нехай поцілують його у д...!
Відповісти
Підтримую автора! Тільки замало фактів про "співпрацю" цієї "солодкої" парочки. Вже у тролейбусах говорять про розцінки за працевлаштування на роботу в прокуратуру1
Відповісти
Підтримую автора! Тільки замало фактів про "співпрацю" цієї "солодкої" парочки. Вже у тролейбусах говорять про розцінки за працевлаштування на роботу в прокуратуру1
Відповісти
видно автор попав у "яблучко"! Бач як розкричались "плазуни" Параки!Заділо за живе! Нехай поцілують його у д...!
Відповісти
Параколюби! Подякуйте "старому писаці" - він лиш торкнувся вашої скриньки Пандорри. А у ній - ще стільки див!
Відповісти
Зубач Павло закрий клюв! Всі знають що ти був купою драглів під спідницею Адамівни!Будь хоча зараз мужиком.
Відповісти
Останні новини
Екс-нардеп каже, що Парака влаштував «репресії» проти його дітей
18 березень, 2014, 17:30
Фірташа екстрадують до США
18 березень, 2014, 17:25