Мер Луцька каже, що не боїться люстрації

Мер Луцька каже, що не боїться люстрації
Люстрації, на мою думку, не варто боятися, - каже міський голова Луцька Микола Романюк.

"...якщо керівник був на місці, відповідально виконував обов’язки, не ставав заручником корупційних схем, мав мужність говорити людям правду і бути з людьми", - розповів він Волинській правді.

"Люстрацію потрібно провести, щоб посадовці отримали шанс очиститися, могли спокійно жити на цій землі, дивитися в очі всьому нашому співтовариству. Але все повинно відбутися згідно із законом, за відповідними документами", - додав мер.

Водночас він висловив думку, що люстрація має відбутися без "перекосів".

"А не так, що коли в когось гарна хата, то його за це треба карати. Ми вже подібне проходили! За хату під бляхою скільки людей опинилося в Сибіру?! Це абсолютно неправильний підхід. Так чинити не можна. Але… На жаль у цих питання були і на сьогодні ще є "перекоси". Люстрація має відбуватися тільки на законній основі. А що стосується мене особисто, то цих питань не боюся. Декларація про доходи опублікована, я нічого ніколи й ніде не ховав і ховати не збираюся, щоб спокійно дивитися людям в очі", - зауважив міський голова.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Брехав про "Буратіно", разом з депутатом Козюрою.
Не вірю цьому комсомольцю.
І якщо не боїться люстрації і далі бреше, то нехай йде з Богом.
Відповісти
вірно сказано, люстрації боятись немає чого, якщо ти виконував свої функції відповідально, прозоро та відповідно до вимог Закону. Але це не випадок мера Луцька, який розпилював землю, закривав очі на "реконструкцію" буратіно, "обустроїв" парки та багато іншого...хоча М.Я. краще ніж попередній "МЕГ"
Відповісти
якщо у Сірка очі позичити...
Відповісти
хоче Романюк,Єрємеев,вони що,вже всю команду купили?Чи може такі бідні,що їм скинутись усім містом потрібно? То нехай відкривають рахунок на зразок 565,щоб мали з чим воювати.Бідолахи нащі...
Відповісти
Останні новини
Мер Луцька каже, що не боїться люстрації
19 березень, 2014, 13:14