Начальник луцького ДАІ не ходить на роботу, – депутат

Начальник луцького ДАІ не ходить на роботу, – депутат
Керівник відділу ДАІ Луцького міського відділу УМВС України у Волинській області впродовж тривалого часу не з’являється на роботі, – каже депутат Луцької міськради Сергій Сівак.

Про це депутат заявив під час засідання постійної депутатської комісії Луцькради з питань ЖКГ, екології, транспорту та енергозбереження у четвер, 20 березня.

Зі слів обранця громади, він хотів би бачити у порядку денному сесії питання про звіт луцького ДАІ щодо травмування людей на дорогах міста. Це питання, мовляв, вже «піднімали», проте, на засіданні комісії ЖКГ його чомусь не розглядають.

За словами працівника секретаріату міськради, у відділі ДАІ Луцька надали інформацію у письмовому вигляді, зіславшись на те, що у підрозділі наразі мало людей. Окрім того, у ДАІ пообіцяли давати депутатам такий звіт щомісяця, а згодом таки прислати свого представника.

Сергій Сівак зазначив, що він сумнівається у достовірності наданої інформації: «Інформація може бути недостовірною. Керівника міського ДАІ впродовж тривалого час на роботі немає».

Нагадаємо, у квітні 2013-ого відділ Державтоінспекції Луцького МВ УМВС України у Волинській області очолив Владислав Іщенко. Наразі ж виконувачем обов'язків начальника луцького ДАІ є колишній заступник Іщенка Павло Харитонюк.

Врешті, голова комісії Василь Гриб запропонував винести питання про звіт міського відділу ДАІ на наступне засідання комісії. На цьому і погодили.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: міліція
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ТО ЧОГО ЙОГО ТАМ ТРИМАЮТЬ ЗВІЛЬНИТИ ТЕРМІНОВО
Відповісти
Цих керівників та замів треба гнати на яких вони авто їздять. На зарплату предбали?
Відповісти
Останні новини
Начальник луцького ДАІ не ходить на роботу, – депутат
20 березень, 2014, 15:50