Звільненому з полону активісту відрізали частину вуха, в іншого всадили 300 куль. ВІДЕО

Звільненому з полону активісту відрізали частину вуха, в іншого всадили 300 куль. ВІДЕО
Після звільнення із кримського полону командувач ВМС України Сергій Гайдук та сім активістів-автомайданівців почуваються вже трохи краще, а дехто вже встиг повернутися до Києва.

Як йдеться в сюжеті ТСН, тільки сьогодні вдалося роздивитися, що в хлопців, яких вчора прооперували, прострілені руки і ноги.

Так, в одного активіста відрізали частину вуха. Інший активіст зізнався, що за тиждень цього жахливого полону в нього випустили десь зо триста куль із пневматичного пістолета.



Один із активістів Андрій Щекун розповів, що фізичні тортури були не найгіршим, бо захопники до всього цього знущалися й з людської гідності. Хлопців після затримання роздягали в карцерах догола, прив'язували до стільців, били струмом.

Крім того, з усіх активістів, у яких були хрестики, їх позривали і викинули. Але пізніше їх повернули, але вже дерев'яні і простенькі. Цей факт досі не має логічного пояснення.

«Розділи мене, прив'язали до стільця і катували електричним струмом і били чимось гарячим по плечах. Коли я падав зі стільчика в непритомному стані, то вони мене били у грудну клітку», - розповідає подробиці звірств Андрій Щекун.



Більше всього дісталося активісту Юрію Шевченку. За його словами силовик, який розмовляв російською мовою і, можливо, був росіянином, просто взяв і відрізав активісту шмат вуха.

«Є там в них відморозок один з ножем. Він любитель відрізати вуха», - розповідає Юрій Шевченко.

На часі звільненні з кримського полону починають повертатися до Києва. Ті, хто вже приїхав, під час зустрічі були небагатослівні. Казали, що дуже втомилися і хочуть додому.

Нагадаємо, 19 березня командувача Військово-Морських Сил Збройних сил України Сергія Гайдука викрали зі Штабу ВМС у Севастополі, а наступного для він та ще семеро активістів були звільнені.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Люди ! Не баранійте ! Триста КУЛЬ ? Із травматичного? Та ж він розвалиться ! І хто дозволив кулі в травматиці?
Відповісти
Ну зачем врать и зводыты людей лбамы ни трыста ни пятдесят ни какой человек не выдержит даже и с пневмо винтовкы. Сами смотаются заграницу а вы люды воюйте это в них така задача с баламутыть людей А Гайдук просто козел чтоб хорошый був и против народу врет.
Відповісти
Останні новини
Звільненому з полону активісту відрізали частину вуха, в іншого всадили 300 куль. ВІДЕО
21 березень, 2014, 18:47