П'ятниця - «урожайний» день на аварії в Луцьку

П'ятниця - «урожайний» день на аварії в Луцьку
Найбільше аварій з постраждалими відбувається увечері п’ятниці, - кажуть у волинській ДАІ.

Так, за словами заступника начальника управління ДАІ УМВС України у Волинській області полковника міліції Михайла Ділая 2013 рік зареєстровано 532 ДТП.

Це - на 4,7% більше автопригод, ніж у 2012 році. Травмовано – 670 осіб, це на 8 % більше, ніж у 2012 році. Загинуло ж у минулому році 84 особи, що на 20 % менше, ніж у минулому році.

За результатом аналізу автопригод, то найбільше їх реєструють у середу. Їх питома вага становить 22 % від усіх ДТП. Проте проте найбільше ДТП з постраждалими зареєстровано у п’ятницю (питома складає 21 %). Найбільша кількість потерпілих від ДТП припадає на 18:00 доби. У цей час було травмовано і загинуло найбільше людей. Це - 14% від усіх потерпілих на ДТП.

За словами Ділая, найпоширеніший вид ДТП в області за останній рік це – наїзд на пішохода, який складає 47 % від усіх ДТП за минулий рік.

Причини ДТП зазвичай перевищення швидкості, порушення правил маневрування, перехід у заборонених місцях, керування у нетверезому стані.

До слова, в області є чотири місця концентрації ДТП . Це – місто Нововолинськ, Ратне, села Підгайці та Гірка Полонка Луцького району.

Щодо міста Луцька, то такі місця є на пр. Соборності у районі гіпермаркету «ТамТам» та перехрестя вулиць Ковельської й Червоного Хреста.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ДАІ
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
П'ятниця - «урожайний» день на аварії в Луцьку
21 березень, 2014, 19:47