В Авакова назвали кандидатів на головного міліціонера Волині

В Авакова назвали кандидатів на головного міліціонера Волині
На сайті Міністерства внутрішніх справ опублікували список кандидатів на посаду керівника обласного управління міліції.

У переліку - четверо осіб: генерал-майор міліції Віктор Швидкий, полковник міліції Василь Коваль, полковник міліції Петро Шпига, Михайло Лебідь.

Зауважимо, що в переліку відсутні Павло Алєксєєнко, Олександр Балицький, яких обговорювали під час громадських слухань в Луцьку 24 березня.

Цікаво, що в списку є й Віктор Швидкий, якого призначили керівником волинської міліції відразу після повалення режиму Януковича. Він написав заяву про відставку за кілька днів після призначення під тиском громадськості.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
може тому і будівлю мвс не ремонтують, бо знають, що після такого "швидкого" призначення станеться? )))
Відповісти
це точно
Відповісти
Ось тобі нова влада — думка громади їм нецікава. Знову все продається. Боюсь, аби засилля регіоналів не змінилось засиллям "Батьківщини".
Відповісти
Схоже на те, що для Швидкого у ментовні двері медом намазані. Громада його відкидає, а воно преться в зачинені двері. Видать "спонсори" добряче потратились ітепер настоюють на своєму, щоб Швидкий відробив завезене до Києва...
Відповісти
невже молодших лебедя не віднайшлося, навіщо пенсіонери, якщо молодих є хоч греблю гати. І знову заїзжі,і швидкого хтось так пхає, аж гидко стає. І чим же нинішні чинуші в києві кращі тих, що були? блат та відкат - ось схема влади
Відповісти
Знову з призначенням швидких чи лебедів (чи не тих, яких в 90х виганяли з міліції за контрабас в Білорусь) міліція буде працювати не як правоохоронній орган а як кривобандоохоронний! Чи не ті швидкі створили цю систему. Чи може генерали тут ніпричому? Це сержанти й лейтенанти займалися поборами, грабежами, передавали долю наверх, платили полковникам по 3 тис. зелених за призначення на дрібну посаду чи чергову зірочку. А швидкі про це ні сном ні духом. Чистенькі, білі і пухнасті. Але ж накуй нам такі генерали, якщо знову почнеться теж саме!
Відповісти
Демонтаж і повна заміна гнилої "правоохоронної" системи (небезпечної в першу чергу для законослухняних громадян) зводиться до заміни облич в цій системі. Причому обличчя ці не нові, висунуті з того ж нафталінно-гнилого корупційного загашника і хтось думає що за рік - два вони встигли призабутись волинянами! З такими призначеннями і новим -старим клеркам наверху пора уже спаковувати валізи.
Відповісти
Останні новини
В Авакова назвали кандидатів на головного міліціонера Волині
27 березень, 2014, 10:26