Гузь стане губернатором, а Пустовіта обікрали: як «розводили» волинян

Гузь стане губернатором, а Пустовіта обікрали: як «розводили» волинян
Волинські медіа у День сміху традиційно жартували, публікуючи кумедні фейкові (від англ. fake — підробка) новини, які подекуди були дуже схожі на правду.

Таких повідомлень та "новин" протягом 31 березня та 1 квітня з'явилося кільканадцять. Були й такі, у які не повірити було не просто.

"Першоквітневий" марафон 31 березня розпочала Волинська газета. На сайті друкованого видання з'явилася новина про створення в області жіночого спецзагону "Patriotik Women Club", який готують для розвідки та диверсійної діяльності. Набір в це формування тривав до 1 квітня.

Згодом ця ж газета ошелешила волинян: російський режисер Нікіта Міхалков має намір знімати за 60 мільйонів доларів кіно про бандерівців на Волині та Львівщині. І хоч газета посилалася на слова іменитого кіношника у соцмережах, перевірити її здогадалися не всі...

Повідомила ця газета і про те, що колишній голова Волинської облдержадміністрації Анатолій Француз може очолити міліцію краю.

* * *


Волинський інформаційний портал
для початку "одружив" відомого підкорювача жіночих сердець, депутата Луцької міської ради Миколу Яручика, заодно привітавши його з такою подією.

Окрім того, видання "дізналося", що Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки хочуть перейменувати в Луцький учительський інститут.

Завершило видання День жартів ще однією сенсацією: виявляється, пограбували кабінет губернатора Волині Григорія Пустовіта, винісши звідти найдоржче - портрет Юлії Тимошенко. Заголовок не залишив байдужим найжорстокіше серце: "У Пустовіта вкрали Тимошенко".

* * *

Відзначився 1 квітня й сайт телеканалу "Аверс", на сторінках якого у День дурня з'явилося повідомлення: заступник голови облради Ігор Гузь замінить Пустовіта на посаді голови ОДА.

А журналісти Нововолинська ділового вирішили згадати, що мер їхнього міста Віктор Сапожніков - скромний і свідомий. А тому поінформували: міський голова міста шахтарів відмовився від ордена, подарованого Віктором Януковичем.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: цікаво
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
було б дуже весело якби росіяни поперли в Україну, а всі вирішили що це жарт)
Відповісти
це точно
Відповісти
Мдааа, дуже смішно...
Відповісти
а ще на волинській правді інфо про призначення послом в Польщі Б.Клімчука
Відповісти
Клоуни.
Відповісти
Пустовіт і справді підкаблучник Гузя. Так що в кожному жарті є доля правди. Як Гузь каже, так Пустовіт робить, а гроші за посади порівну ділять. Так що від перестановки сума не міняється.
Відповісти
Останні новини
Гузь стане губернатором, а Пустовіта обікрали: як «розводили» волинян
01 квітень, 2014, 23:28