«Автомайдан Волинь» збирає інформацію про чиновників-хабарників

«Автомайдан Волинь» збирає інформацію про чиновників-хабарників
Активісти громадської організації «Автомайдан Волинь» провели акцію «Свідомий громадянин».

Автомайданівці розклеювали інформаційні оголошення, у яких закликають телефонувати на гарячу лінію, якщо хтось зіткнувся з фактами корупції, хабарництва, розкрадання, - повідомили у прес-службі «Автомайдан Волинь».

«Ми дононосимо до громади те, що у них є захист. Спільно з громадськістю ми будемо міняти владу в країні. Ми не рвемося до влади. Народ є головним контролюючим органом влади і ми це доносимо до кожної людини. Тому запрошуємо разом з нами контролювати органи влади», - зазначив координатор «Автомайдану Волинь» Сергій Поха.

«Якщо ви стали свідками і можете повідомити про факти хабарництва, розкрадання майна, корупції, знищення навколишнього середовища, браконьєрства, несправедливого відношення з боку органів влади, телефонуйте на гарячу лінію», - йдеться у листівці.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 20
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а хто вас виводити на чисту воду буде????
Відповісти

Автомайданівці, приїзджайте ДО ВОЛОДИМИРА -ВОЛИНСЬКОГО !
Заходьте до міської ради - і починайте зачистку по всіх кабінетах другого поверху міської ради - там всі корупціонери і хабарники !!!
Відповісти
Нам потрібні факти корупції
Відповісти
Молодцы ! Контроль обязательно нужен , власть должна помнить ,что она на службе у народа , а не наоборот !
Відповісти
Приїдьде у Любешів, а то наш мер 6 скликань ніяк не хоче іти на пенсію, йому дуже добре в цьому кріслі.
Відповісти
Прибиранням міста займеться Захарка Ткачук
Відповісти
Зайдіть у МРЕВ
Відповісти
молодці!
Відповісти
цікаво. і що ви їм зробите ?! насварите пальцем, чи собі половину заберете? сергій любить гроші !!!
Відповісти
Автомайдан! У вас гарна ідея але вона вам не по зубам
Пошлють вас швидко або підкуплять
Відповісти
Я за, якщо робитимете совісно! Це нам всім потрібно.
Відповісти
Успіхів у виведені на чисту воду
Відповісти
Заберіть у них і віддайте мені.
Відповісти

Якщо треба факти - то будь ласка перевірте законность віділення земельних ділянок Володимир-Волинською міською радою . Там СТІЛЬКИ КОРУПЦІЙНИХ ФАКТІВ!!!!
Відповісти
Кумедну справу затіяв самопроголошений координатор «Автомайдану Волинь» Сергій Поха - син луцького екс-мера Анатолія Поха про корупційну діяльність якого вам розкаже кожний корінний лучанин))) Так як і про самого Сергія Поха,який ініціював розкол автомайдану розділивши його на дві частини та прихопивши з собою спільно здобутий авторитет і разом здобуті фінанси та матеріальні цінності.Він забрав рацію, комп’ютерну техніку, навіть пальне. Забрав кілька людей і пішов .Користуючись своїми тісними звязками в міськраді Луцька, таємно зареєстрував громадську організацію «Автомайдан Волинь».Ви спитаєте для чого? Та все дуже просто,щоб створити видимість нещадної боротьби з негідниками корупціонерами,хабарниками і т.д. від яких і сам не далеко втік! Це як в тій старій приказці «Хочеш «победить» бандетизм? Возглав его!»
С.Поха директор ТзОВ «Ілман», точки з морозивом якого стоять не десь там на окраїні міста,а за допомогою клопотань старих батькових звязків з романюком, рясно вишукувались в самому злачному місці в центрі міста,без всяких там навіть санітарних дозволів на продаж молочної продукції(а саме морозиво).Скандальна стаття була опоблікована в місцевих ЗМІ «Директор ТзОВ «Ілман» Сергій Поха поліз з кулаками до громадського інспектора?» Ось її фрагмент: «Вискочив хазяїн, на відеокамеру зазнято, як він почав мене штиркати. Що ти, каже, прийшла? Із всіх його слів, я тільки зрозуміла дві речі - чого я припхалася, чому я не лежу в психіатрічній клініці і що він син Анатолія Похи... Він сказав, що я тебе построю, ти будеш мати, тебе звільнять з роботи, ти працювати не будеш. - Це просто на мою фразу: Покажіть будь-ласка санітарну книжку», - поділилася подробицями пані Дацишина. Інспектор Волинської ГО «Захист прав споживачів» Тетяна Дацишина.
А поки Сергійко ламає комедію по створенню хибної піар картинки палкого «революціонера», свідома громада Луцька вже давно працює над цією «раковою пухлиною» міста,в якій він і його екс-мер батько є однією із багатьох вузлів метостаз загальної корупційної хвороби.
Відповісти
Чесно кажучи в мене 2 камери з морозивом було, то я так влетіла...Робиш добро дітям і людям а заробітку не має....Поха молодець раз таким займається!А Дацишина це жіночка взагалі неадекватна і на мою думку таких людей не слід слухати, вона ходить містом і свариться з людьми все їй не так, дуже багато підприємців обурені її діями.
Відповісти
Хай спочатку Поха розкаже громаді міста про бурну корупційну діяльність свого батька екс-мера Анатолія Поху,який при своїй каденції взявся будувати гідропарк на шалену суму з вічно порожнього бюджету міста — як наслідок, маємо зруйноване русло річки Стир, болото, очерет і незрозумілий забруднений струмочок.Гідропарка так ніхто і не побачив,так як і закладених на його будівництво баснословних коштів з міської казни!
Нехай Поха розкаже як його батько розбазарював майно тереторіальної громади Луцька!Ось до прикладу взяти окрему історію з Аверсом: "КАК ПРИСВАИВАЛИ ТЕЛЕКОМПАНИЮ “АВЕРС”" http://purplefog.ru/arch/00.09.2008-15.59.php тай багато всього іншого...
А ще лучанам дуже врізавася в память такий яскравий історичний епізод 1989 року:
Тоді у Луцьку відбувся мітинг проведений за ініціативою О. Гудими, на якому був присутній нині покійній Василь Червоній, котрий закликав свідомих лучан вийти на владу з жовто-блакитним прапором, золотим тризубом на синьому тлі, з піснею «Ще не вмерла Україна». Так, після бурхливих зборів вперше привселюдно український прапор з’явився 19 серпня 1989 року, в день Преображення Господнього, у приміщенні Волинського обласного театру ляльок, де відбувалася установча конференція Волинського осередку Народного Руху України (зараз при вході присутня пам’ятна табличка тієї дати). На сцені було розгорнуте велике жовто-блакитне полотно, з тризубом. Представник тодішнього Луцьквиконкому Анастасій Сохацький зачитав із папірця якийсь закон, за яким нібито заборонялося вивішувати цей прапор, проте голосуванням було вирішено залишити національну святиню на сцені. Цей факт можна вважати першим офіційним підняттям стягу українського народу в м. Луцьку.

Однак комуністична вдала не збиралась йти на поступки проукраїнським силам і всіляко намагалась перешкодити чи заборонити мітинги, зазвичай силою. Так вже наступного дня, 20 серпня на Замковій площі відбувся спільний мітинг представників влади та Народного Руху. Проте, коли над головами замайоріли синьо-жовті прапори, заступник голови Луцького міськвиконкому Анатолій Поха, змушував присутніх їх опустити. На щастя його ініціатива не була підтримана, що вже говорить про патріотичність лучан, та серйозну боязнь українського стягу, як елементу національних сил.
Відповісти
Факти, де факти, я говорю що можна всіх полити брудом, якщо ви так впевнені то беріть правий сектор з автоматами та йдіть докажіть. А про морозиво попробуйте займіться крім, того що людям добро зробите нічого не заробивши на цьому, Тому я написала що молодець якщо займається такою справою, даруючи дітям та дорослим насолоду!
Відповісти
В камінь каширський приїдьте до вовка сергія іван.
Він продавав ліс на кор5ю і робив середнію вартість 200 грн за куб, а 50 собі в карман склав 60 тис к3був в рік продавав
Відповісти
приидте на дурфак сну там альошинна по 400 дол бере за екзамен
Відповісти
Останні новини
«Автомайдан Волинь» збирає інформацію про чиновників-хабарників
01 квітень, 2014, 08:53