На Волині на посаду головного освітянина з'явився ще один претендент

На Волині на посаду головного освітянина з'явився ще один претендент
На Волині пропонують на посаду начальника управління освіти та науки нинішнього заступника Юліана Таранчука (на фото).

Про це йдеться в листі, який надійшов на електронну скриньку ВолиньPost.

"Просимо розглянути кандидатуру заступника начальника управління освіти і науки облдержадміністрації Таранчука Юліана Віталійовича на призначення начальником управління освіти і науки Волинської облдержадміністрації", - йдеться в листі.

"В послужному списку цього кандидата відображено трудовий шлях від вчителя до начальника відділу освіти Ківерцівської РДА та заступника керівника освітньої галузі Волині. Високопрофесійна і ерудована особистість, конструктивний менеджер освіти, толерантний, виважений у прийнятті управлінських рішень", - йдеться в листі.

У підписі під листом вказано, що його підтримали представники закладів та установ освітньої галузі Волині.

За інформацією ВолиньPost, на цю посаду претендує чинний заступник начальника Валентина Загрева. Також колектив управління просить у влади залишити колишнього начальника Олександра Хомича.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 31
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Якщо Таранчук, то Пустовіт за освіту може буде спокійний. Все буде гаразд. Начальником не може бути той,хто отримує спротив усього колективу управління освіти та установ освіти області.
Відповісти
Ніхто! з цих кандидатур не отримує ні 100% спротиву ні 100% підтримки в управлінні і закладах області!!! А ці коментарі, що тут пишуть (і під іншими статтями) є ніщо інше як "Сірий піар". Пане Карпюк, Ви як ректор ЛІРоЛ, керівник кафедри журналістики зокрема, якщо почитаєте коментарі під усіма статтями, зробите правильні висновки. Щодо самих кандидатур: ні про Таранчука, ні про Загреву поганого сказати не можу, хорошого можу сказати багато (не прийміть за піар).
Відповісти
Ви ж бачите, що це піар чистої води, не пропускайте тролів в коментарі. Вже в управлінні освіти кожен сам за себе і кожен за свого (бо посади ділять), а був колись такий дружній колектив. І один і другий кандидат могли б залишитись на посадах заступників РАДИ СПОКОЮ В КОЛЕКТИВІ І В ОСВІТІ!!! Невже тому управлінню мало всього пережитого? Ще клавіатури почніть один в одного кидати.
Відповісти
я теж погоджуюсь з думкою про те , що Таранчук достойна кандидатура. Він у свій час очолював Ківерцівський район і зарекомендував себе як мудрий управлінець , який завжди приймав виважені рішення
Відповісти
Ну ті освітяни самі не знають чого хочуть))) Та справа вся в тому, що ніхто з 3-х кандидатів немає сталої підтримки чи спротиву. За кожним підуть люди, ті чи інші. А так як педагоги "творчі особистості" можна на громадських слуханнях запропонувати їм таємне голосування, але по всій області!!!
Відповісти
Мені він подобається. Він розумна людина.
Відповісти
І Вас також з Першим квітня)))))))))))))))))))))))))))))))0
Відповісти
А управління освіти і науки в особі 49 чоловік - це що, приватне підприємство? Чи може за ними прості вчителі з села, розвалені школи, вимушені побори з батьків? Можливо, раз така ситуація, не тільки працівників управління в теплих містечках питати, а широкий загал? Чи те управління не працює, а тільки звернення за свій протекторат пише і коментарі, поки освіта області руйнується?
Відповісти
ох добре той Таранчук вміє зуби заговорити. А про листи про заборону участі у мітингах правда?
Відповісти
Шановна адміністраціє Волинь Пост, чи не була б Ваша ласка уточнити, працівники яких закладів його підтримали? Цим Ви б дуже допомогли широкій освітянській спільноті. Ато мені, можливо рядовому працівнику закладу обласного підпорядкування такі факти не відомі, я його особисто не підтримую. Хто дав право одній людині з управління розписуватись ще й за працівників обласних установ? Це ж не першоквітневий жарт?
Відповісти
вси вони взяточники гнати усих потрибни нови обличя
Відповісти
Нові обличчя - не значить, що не будуть брати хабарів, але керівник зі сторони піде цьому чванькуватому управлінню НА ДУЖЕ ВЕЛИКУ КОРИСТЬ. Було б добре, якби хтось військовий, хай працювати вчить, так щоб глянув раз і всі до роботи, а не в інтернет - протекторат вигороджувати!!!
Відповісти
Дуже, дуже мудре рішення - Таранчук Ю.В. достойна кандидатура. Підтримуємо!
Відповісти
А я не підтримую (в особі однини пишіть)
Відповісти
А чому не Людмилу Володимирівну начальником управління освіти і науки призначити? Порядна людина - заслуговує на посаду, а не "остатки" завжди їй дістаються...
Відповісти
не потрібно плести інтриг в інтернеті, Л.В. НЕ ПРЕТЕНДУЄ НА ПОСАДУ НАЧАЛЬНИКА УПРАВЛІННЯ!!!
Відповісти
Так, підтримую нехай буде Людмила Володимирівна начальиком управління, досвідчений управлінець з великим досвідом роботи.
Відповісти
Людмила Володимирівна з жовтня по березень фактично виконувала обов'язки заступника
Відповісти
Говоріть, говоріть вже є загрева і все крапка, кома, тире, знак запитання тощо
Відповісти
Ну як же ви так "говоріть, говоріть" треба писати "троліть, троліть"))) Згідна, Людмила Володимирівна хороша людина, та і начальник у мене, як і у Плахотної тепер НАЙКРАЩИЙ!!! Хоч, що це, я також виходить трішки "анонімний троль"...;)
Відповісти
Кожна жаба хвалить своє болото. А взагалі то нічого на краще не зміниться. До влади повинна була прийти людина нейтральна, а не надто амбітна. Хоча поживемо побачимо..... буде дуже погано знімуть, хіба вперше....
Відповісти
Якраз таки нейтральна, відповідальна, вимоглива, професійна і толерантна людина. Думаю все буде дуже добре.
Відповісти
Свєта, то ти до такого додумалась? На більше розуму не хватило. І що ти доброго зробила, зокрема для Таранчука цим повідомленням?
Відповісти
Ми підтримуємо кандидатуру Таранчука . А хто ж буде начальником освіти в районі? Може все ж таки Кацевич?
Відповісти
Це ВОНА - толерантна, нейтральна, професійна - Ви що з місяця впали????)))))
Відповісти
Свєта Твердохліб, не переживай з такими як ти нічого страшного не трапиться, і не коментуй під кожною статтею, вже всі зрозуміли що це ти скрізь пишеш. Як є Бог на світі ти обов'язково підеш за хомичом)))
Відповісти
Света перестань писати, нічого розумного ти написати не можеш, про це свідчать твої коментарі.
Відповісти
А хто тобі света подобається на посаді начальника? ти сама? то йди працюй а не коментарі пишеш на всіх, може вийде з тебе хоч щось путнє.
Відповісти
Для НАС, тих хто хоче висловитись та боїться називати своє ім'я, а також бажає дізнатися про нову владу, зокрема і призначення начальника управління освіти так і інших, в якійсь мірі, скидаю посилання, яким ви зможете якісно скористатися http://www.volynpost.com/walls/2493-nu-ot-zhe-schos-taky-v-comu-ie (ця стаття про те, що відбувається навколо призначень очільників держструктур насправді)!!!!!!!!!!!!
Відповісти
з таким працівниками, хто б не був начальником нічого толкового в управлінні освіти точно ніколи не буде
Відповісти
Відділ кадрів Забуховської ОДА, будні:
-Доброго дня, я хочу працювати при цій владі на ключовій посаді!
- Ви шо, психічно хворий?
- А що? А!!! Це основна вимога!!!!
Відповісти
Останні новини
На Волині на посаду головного освітянина з'явився ще один претендент
01 квітень, 2014, 17:39