Луцький депутат розповів, як розпочав свій бізнес

Луцький депутат розповів, як розпочав свій бізнес
Депутат Луцької міської ради Євгеній Ткачук каже, що свій бізнес розпочав, коли розвалився кооператив, в якому він працював.

"Все починалося з роботи автослюсарем, хоча і мав тоді дві вищі освіти. На той момент була криза, роботи не вистачало, а сім’ю годувати було потрібно. Згодом кооператив, у якому працював, розвалився, і я залишився один", - розповів він Волинському інформаційному порталу.

"Тут був один бокс, тож вирішив спробувати власні сили. Так і з’явилось підприємство "Автоцентр Плюс". Ми добудовували бокси, переробляли усе під нові технології. Тож працюємо вже понад двадцять років", - додав депутат.

Також він розповів, що автомобілі любить з дитинства, а його першою автівкою був "Москвич".

"Автомобілі я, як і більшість хлопців, любив з дитинства. В юності у мене були мопеди і мотоцикли, на яких я їздив і які сам лагодив. Тож, напевне, все почалось ще тоді. А згодом я зробив це своєю професією", - розповів обранець громади.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Ткачук
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 13
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
..а хотите я расскажу как он начал свой бизнес.так вот.в 90-х годах это парень справно перебивал номера с краденых машин которые давали ему фабриканти тима заля и др.персоналии..потом ему помогал сбывать ворованые авто сам рогов знакомы всем как РВ_ПОЛ..а потом он хорошо женился....друг его по кличке чапа.который продавал номера с бех и мерсов женился плохо .а рогов чухнул с новой женой..а он стал типа уважаемый челавек...
Відповісти
Я знаю його дуже давно ! І те щоти митеш при дурок ! Просто брєд!
Відповісти
ти линник?ти сина його знаєш...дітя земель під павільйони ваші
Відповісти
кусочок парку біля сапалаївки 12 сотих(одна з 1 га виділенного міськрадою для блатних) то пакращення вигляду міста?інвестіція в женю щоб спокійно работав?
Відповісти
теж повна правда
Відповісти
повна правда
Відповісти
та лінійка де вони з яручиком дарять два прінтера на школу по 60 у.о.купленних в самого яручика.а директор робить цілу лінійку...що мав директор?відомий друг горгута який разом з миколою сроманюком притормажує перехід завокзального до власника-міськради тим самим забираючи в міста 3-4 млн.грн в місяць.зрозуміло що те він робить просто так.вибирайте дальше "бізнесменів"..як легко лапшу сприймає пересчний,простий як двері лучанин.штани в дудочку,блискуа посмішка,блискуча зачіска -таінствінне слово бізнесьор і всі тають..лохторат
Відповісти
хотівби я подивитись на рило цього опіума що так багато знає про перебиті номери.можи ти там також брав участь раз так базариш.
Відповісти
тоді секретами не було весь луцьк знав.як і зараз.тільки масштаби побільше..як і тоді для багатьох це підприємницька діяльність,віте,грамотні зразу бачать статусного..зайди на авторинок про ті часи розкажуть ого ого..і хто за викуп крав і куди потім машини дівались хто не платив...поцікався..ментам тоді не цікаво було..декого кожний день на роблоті бачили
Відповісти
за зелені маму рідну продасть. Щас до сесії напару з іовенко карлючок у малограмотних зберуть і кому безоплатне місце а кому і "поощрєніє" реальне.
Відповісти
улибка..хоч в когось
Відповісти
ми очень ради за тебя женя.....ну и о чем новость../.
Відповісти
Парень.это еще раз говорю....приезжал к зале и тиме предлагал перебивать номера и автомобили ворованные предлагал.а еще хотел быть рекетером но его в бандиты ни кто не записал.вот и остался мазутой.....был бы заля живой он бы многое рассказал..и про мерс его от куда он и где взялся.....чапа.товарищь которого он кинул..потом повыбивали зубы от такой работы.слава волынскому гавну..а если ему сосот в парке хуй девки и пишт что знают то это ваши проблемы.у нас много гомна вместе с мером гомняным.гамно от дерьма не далеко воняет.123.
Відповісти
Останні новини
Луцький депутат розповів, як розпочав свій бізнес
10 квітень, 2014, 09:45