Депутати «прогулюють» комісію із розслідування вбивств на Майдані. ВІДЕО

Депутати «прогулюють» комісію із розслідування вбивств на Майдані. ВІДЕО
Депутати не прийшли на засідання тимчасової слідчої комісії Верховної Ради щодо вбивств на Майдані (з питань розслідування протиправних діянь правоохоронних органів та окремих посадових осіб, посягань на права і свободи, життя і здоров’я громадян під час подій, пов’язаних з масовими акціями суспільно-політичного протесту, що відбуваються в Україні з 21 листопада 2013 року), - повідомляє сайт "Громадського ТБ".

Голова слідчої комісії Геннадій Москаль в черговий раз констатував відсутність кворуму і у напіворожній кімнаті слухав доповіді представників силових відомств.

"Ми тут говоримо про якихось снайперів, агентів ФСБ, руку Кремля, як ми тут не можемо забрати з лікарень кулі, якими стріляли", - обурився Москаль недостатньою активністю слідчих.

Голова ТСК заявив, що сьогодні ж напише Генеральному прокурору: "Як можна надзирати над кимось і мати моральне право когось вчити робити, якщо самі абсолютно нічого не зробили. І два діди на хуторі наплутали такого, що ця комісія швидше розібралася б при Захарченку, ніж при нинішній команді".


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Депутати «прогулюють» комісію із розслідування вбивств на Майдані. ВІДЕО
10 квітень, 2014, 19:45