У Маріуполі триває антитерористична операція

Вночі у відповідь на атаку на військову частину Національної гвардії в Маріуполі підрозділи МВС провели операцію з локалізації банди нападників, які налічують близько 300 осіб

Про штурм військової часнини на своїй сторінці у Facebook написав міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

«Після того, як військову частину нападники закидали запальними фугасами і коктейлями Молотова і відкрили вогонь по постовим - нацгвардійці відкрили попереджувальний вогонь. Потім, після попередження, відповідно до статуту - при повторі атаці - вогонь на ураження», - написав він.

По тривозі були підняті всі підрозділи міліції МВС Маріуполя. Спільними зусиллями озброєної міліції та Нацгвардії - після короткого бою, банда була розсіяна, в основному локалізована і роззброєна.

«З огляду на настільки агресивний напад на військову частину, угруповання МВС, по нашому рішенню підкріплена спецназом Омега. Перекинуті вертольоти. На даний момент СБУ разом з міліцією документують факти», - написав Аваков.

За словами міністра, операція триває. Спецпідрозділ МВС продовжує переслідування однієї зі збройних груп. На вулицях працюють патрулі міліції.

Аваков також повідомив, що серед службовців МВС втрат немає. За попередніми даними серед нападників бойовиків - 3 убитих, 13 поранених, 63 затриманих. Вилучено зброю, засоби зв'язку та телефони російських операторів. Йде встановлення осіб затриманих нападників.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Браво нацгвардія. Так тримати.
Відповісти
Національну гвардію в Краматорськ!
Відповісти
молодці!!!давно пора
Відповісти
Останні новини
У Маріуполі триває антитерористична операція
17 квітень, 2014, 08:01